Connect with us

joker says

Τζόκερ ο ψηφοφόρος!!!

 

Πλέον και η ΕΟΚ προστέθηκε στις Ομοσπονδίες που προκήρυξαν εκλογές για την Κυριακή  στις 28 Μαρτίου. Όμως δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτα  δεδομένο καθώς όλα θα κριθούν από  την εξέλιξη της πανδημίας. Ερωτηματικό παραμένει ο τρόπος διενέργειας των εκλογών, δηλαδή αν θα γίνουν κατά τόπους ή σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο.

 

Ο  Αντώνης  Κανέλλος είναι ο πρώτος  υποψήφιος στο πλευρό του κ.Παπανικολάου και έπεται συνέχεια μέσα στην εβδομάδα μιας και όπως ακούγεται έχει βρει ήδη 12 υποψήφιους. Ακόμα ένας άνθρωπος από την παλιά φρουρά.. Όπως είναι γνωστό ο κ.Παπανικολάου είναι η επιλογή του κ.Βασιλακόπουλου και άσχετα με την δυναμική που καλλιεργείται γύρω του, ο “παππούς” μάλλον βρήκε τη  “φωνή” του.. (αφού πρώτα τον άφησαν άφωνο οι επί σειρά ετών Ενωσιάρχες). Δεύτερος υποψήφιος που ανακοινώθηκε σήμερα εκ Σερρών ορμώμενος είναι ο Νίκος Ιλανίδης.

 

Η έλευση του κ.Φασούλα στην Κοζάνη από ότι μάθαμε αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας, με μεγάλη πιθανότητα πλέον να μην υλοποιηθεί καθόλου ή να γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης. Οι λόγοι άγνωστοι, αλλά πλέον φαίνεται ότι η Δυτική Μακεδονία κινείται σε ρυθμούς Λιόλιου και αυτή. 

 

Οι αποδόσεις της εταιρίας Stoiximan, για την Προεδρία της ΕΟΚ, άλλαξαν ξανά 2 φορές, μέσα στις τελευταίες 20 μέρες και δίνουν απόλυτο φαβορί τον κ.Λιόλιο με 1.25, ενώ ο κ. Φασούλας χάνει συνεχώς έδαφος και έπεσε ακόμα 2,5 μονάδες φτάνοντας στο 5.50, ενώ ο κ. Παπανικολάου έπεσε μισή μονάδα και είναι στο 8.50.

 

Μεγάλη έκταση πήρε το θέμα με τις ομάδες που έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στις εκλογές. Κάποιοι ενοχλήθηκαν που δεν θα ψηφίσουν οι “σφραγίδες” φέτος. Κρίμα…

Οι ακραίες δηλώσεις που έγιναν, ακόμα και από υποψήφιους συμβούλους, για το αν είναι δημοκρατικά ή συνταγματικά σωστό, οι εκλογές να γίνουν με όσα σωματεία έχουν πάρει το οκ από την ΓΓΑ και πως όλα έγιναν επίτηδες από την κυβέρνηση, χρήζουν παρέμβασης του εισαγγελέα. Βαριές κουβέντες χωρίς τεκμηρίωση. Όταν τα νούμερα είναι καθεστωτικά και μας ευνοούν τότε είναι διαφανείς οι διαδικασίες, ενώ αν τα νούμερα δεν μας βολεύουν τότε όλα είναι στημένα και μεθοδευμένα.. να το δείτε αυτό κάποιοι.. 

 

Ναι συμφωνώ, θα έπρεπε να μπορούν να ψηφίσουν και τα υπόλοιπα σωματεία που θα μπουν στο μητρώο με τον καινούργιο χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει πως τα χειραγωγεί το Υπουργείο μαζί με υποψήφιο πρόεδρο!!! Επίσης συμφωνώ πως ίσως να έγιναν όλες οι διαδικασίες κάπως πρόχειρα και να μην επαρκούσε το προσωπικό της ΓΓΑ για τους ελέγχους των φακέλων. Όμως μερικοί πρέπει να προσέχετε στις τοποθετήσεις σας. Οι υποψήφιοι πρόεδροι καλό είναι να τους συμμαζέψουν  γιατί δεν κάνουν καλό σε κανέναν όλα όσα λένε. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει..

 

Μεγάλες αντιδράσεις και για την ‘’έξωση’’ από τα δημοτικά γήπεδα, για όσα σωματεία δεν είναι ακόμα στο μητρώο. Ο υπουργός πάντως ήταν ξεκάθαρος από την αρχή για το θέμα.  Μπείτε στο μητρώο για να μπείτε σε γήπεδο.

Παράταση μέχρι και τις 31 Αυγούστου πήρε η εφαρμογή της απόφασης αποκλεισμού από τα δημοτικά γήπεδα και τα κλειστά γυμναστήρια για όποια ομάδα δεν είναι στο μητρώο. Σωστό η λάθος (σωστό η άποψη μου) είναι κάτι το όποιο όλοι μας το κρίνουμε. 

 

Απόψεις όπως: δεν έχουν χρόνο τα σωματεία, φταίει η πανδημία και οι υπηρεσίες που υπολειτουργούν και αλλά τέτοια, δεν είναι σοβαρά, μιας και δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι εδώ και 8 μήνες σχεδόν δεν μπορεί κάποιος να ολοκληρώσει τα χαρτιά του για τους παραπάνω λόγους. Θα είναι άδικο για όσους μπήκαν άμεσα στο μητρώο, να τους τσουβαλιάζουμε με τους υπόλοιπους. 

 

Απλά κάποιοι, για μικροπολιτικά συμφέροντα, αντί να δώσουν λύση σπέρνουν πόλωση, διχόνοια και διχασμό στα σωματεία. 

Όταν δεν τηρείται ο νομός όλοι φωνάζουμε και γκρινιάζουμε, ενώ τώρα που θα τηρηθεί δεν μας αρέσει……τα συμπεράσματα δικά σας.

 

Το κλίμα που πάει να δημιουργηθεί λίγο πριν τις εκλογές, θα γυρίσει (αν δεν γύρισε ήδη) εναντίον όσων το εμπνεύστηκαν, γιατί ο κόσμος καταλαβαίνει πλέον και δεν ζει κάτω από απολυταρχικά καθεστώτα του αποφασίζομεν και διατάζομεν. Οι περισσότεροι θέλουν να δουν κάτι καινούργιο, σύγχρονο και ξεκάθαρο.

 

Και για να μην ξεχνιόμαστε… όσοι συνεχίζουν να ονειρεύονται την κομματικοποίηση του αθλητισμού..Καλή χώνεψη

 

Τα ξαναλέμε σε λίγες μέρες….

Σχολιάστε

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα στη κατηγορία joker says

 • Joker ο εκλογικός!!!

  Joker is back!!!! Ο Τάσος Δελημπαλταδάκης δείχνει να τα πηγαίνει αρκετά καλά, καθώς έχει...

 • Τζόκερ ο ψηφοφόρος!!!

    Έχουν ζεσταθεί οι μηχανές για τις εκλογές της ΕΟΚ και όσο περνάει ο...

 • Joker is Back Again!

  Hello Citizens of Gotham City!!!! -Λογαριάζανε χωρίς τον ξενοδόχο… τελευταία στιγμή τους την βγήκε...

 • JOKER SAYS…..

  Όλη η επικαιρότητα και όλα τα θέματα της περιοχής μας μέσα από την ματιά...