Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τσαγκρώνης: Πολλοί σωτήρες βρέθηκαν ξαφνικά

Για τις υποψηφιότητες στις προσεχείς εκλογές της ΕΟΚ και τις εξαγγελίες ορισμένων εξ αυτών, μίλησε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης στον ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ.

Συγκεκριμένα σχολίασε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Λιόλιου, αλλά και την υποψηφιότητα Φασούλα, ενώ στάθηκε και στο μείζονος σημασίας ζήτημα με τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Τσαγκρώνης στην εκπομπή “ΑΜΑΝ ΤΟ ΜΑΝ” και τον Κώστα Λαμπρόπουλο, στον ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ. 

Για την ανακοίνωση της ΕΟΚ για τη διακοπή όλων των εθνικών πρωταθλημάτων:

“Οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε τα εθνικά πρωταθλήματα λόγω όλων των μέτρων που έχουν παρθεί. Κατόπιν αυτού πήραμε την απόφαση ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε και έχουμε βάλει κάποιους όρους. Συγκεκριμένα, οι πρωταρχικοί είναι ότι δεν πρόκειται να υποβιβαστεί καμία ομάδα από όλες τις κατηγορίες και στη συνέχεια θα γίνουν οι προβιβασμοί. Αυτή την στιγμή προσπαθούμε και θα διαμορφώσουμε έτσι την κατάσταση, γιατί υπάρχουν κι άλλα ζητήματα. Δεν είναι μόνο τα θέματα υγείας, αλλά και τα οικονομικά που έχουν προκύψει. Πρέπει να δούμε ποιες ομάδες έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν και ποιες όχι. Να μειώσουμε όσο το δυνατόν τα έξοδα των ομάδων για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Είναι ο πλέον σοβαρός παράγοντας”.

Για την επόμενη μέρα των πρωταθλημάτων:

“Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Το πιο δύσκολο για μένα είναι το οικονομικό πρόβλημα, το οποίο πρέπει να δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε. Κι όχι με λόγια παχιά. Αλλά με λόγια και ενέργειες που θα είναι πραγματοποιήσιμες. Πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την Πολιτεία, για να δούμε πώς θα μπορέσουμε να ενισχύσουμε τουλάχιστον για ένα χρόνο τα σωματεία, σε μια αντιμετώπιση των εξόδων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Οπωσδήποτε θα υπάρξουν το 2020/21 και εναλλακτικές λύσεις, όσον αφορά στο θέμα των πρωταθλημάτων. θα πρέπει να βρούμε τρόπους να έχουμε αφενός ποιοτικά πρωταθλήματα και αφετέρου να μειώσουμε τη δαπάνη”.

Για τις αντιδράσεις που προέκυψαν μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων:

“Είναι λογικό να υπάρχουν αντιδράσεις από τη μία ή την άλλη πλευρά. Το σημαντικό είναι να βρούμε μια λύση μέσα από συλλογική προσπάθεια. Ο υποβιβασμός είναι το εύκολο κομμάτι, το πιο δύσκολο είναι αυτό της ανόδου. Ειδικά όσον αφορά στην άνοδο στη Γ’ Εθνική”.

Για την άνοδο από την Α2 κατηγορία:

“Υπάρχει ένα υπόμνημα δεκαπέντε ομάδων της κατηγορίας για να ανέβει ο Χαρίλαος Τρικούπης και στη συνέχεια να ερωτηθούν ποια σωματεία ενδιαφέρονται για προβιβασμό και να τεθούν κάποια κριτήρια. Είναι κάποια πρόταση αντικειμενική, με θετικά στοιχεία. Πιστεύω ότι κι αυτή θα προκριθεί εν τέλει. Θα τα βάλουμε κάτω για να δούμε ποιες είναι οι δυνατότητες για να ανέβει μια ομάδα στην Α1, που θα μπορεί να υποστηρίξει αυτή τη διαδικασία. Είναι μια ευκαιρία να εφαρμοστούν οι νόμοι, τόσο όσον αφορά στην Α1 όσο και στα υπόλοιπα. Θα πρέπει η ΕΕΑ, που δεν έχει λειτουργήσει ποτέ σωστά, να το πράξει τώρα. Να δώσει λύση στα προβλήματα που υπάρχουν, τουλάχιστον στα οικονομικά”.

Για όσα υποστήριξε ο Βαγγέλης Λιόλιος και για το αν θα είναι απέναντι στις εκλογές της ΕΟΚ:

“Εξαρτάται το αν θα είμαστε απέναντι. Μέχρι το τέλος, ουδείς γνωρίζει τι έχει να συμβεί. Το μόνο πράγμα απ’ όλα όσα είπε ο κ. Λιόλιος στο οποίο θα ήθελα μια διευκρίνιση, είναι για τι ενδιαφέρεται ακριβώς: για πρόεδρος της ΕΟΚ ή του ΕΣΑΚΕ. Γιατί κάπου τα έχει μπλέξει τα πράγματα, πιστεύω. Το άλλο θέμα είναι η παροχολογία. Θυμίζει άλλες εποχές και άλλους ανθρώπους. Η ενίσχυση των ομάδων έχει μπει κι από εμάς για το πώς θα στηριχθούν αυτές. Είδα χθες όμως κάτι τεράστια ποσά, που θυμίζουν άλλα άτομα και εποχές, πριν από μερικά χρόνια στην Ελλάδα. Δεν θέλω να μπω σε νούμερα. Το θέμα είναι πού και πώς θα βρεθούν αυτά τα χρήματα. Με το 60% μιας πολύ ελάχιστης επιχορήγησης της Ομοσπονδίας. Ο καθένας μας μπορεί να λέει και να θέλει. Το ευχάριστο της εξέλιξης αυτής είναι ότι υπάρχουν νέες φωνές, που θέλουν να έρθουν στο μπάσκετ. Κάτι που τόσα χρόνια προσπαθούσαμε να φέρουμε, αλλά δεν έρχονταν. Τώρα παρουσιάζονται σαν σωτήρες, είναι κι αυτό ένα ζήτημα. Πιστεύω ότι όλα θα βρεθούν στην πορεία και θα λυθούν”.

Για το αν είναι σε επικοινωνία με τον Βαγγέλη Λιόλιο:

“Στο παρελθόν καθόμασταν στο ίδιο τραπέζι και κουβεντιάζαμε πολλά από αυτά τα θέματα. Το ζήτημα είναι ότι τον τελευταίο καιρό δεν ξέρω ποια είναι ακριβώς η στάση σου. Όταν ανακατεύεται κάποιος με τα διοικητικά, ειδικά μιας ομοσπονδίας, πρέπει να είσαι ανοιχτός στα πάντα. Να ακούς και να δέχεσαι ό,τι είναι σωστό και εφικτό για να το κάνεις. Τουλάχιστον εγώ δεν διεκδικώ το αλάθητο του πάπα. Αυτά είναι πράγματα παλαιάς εποχής. Τώρα τα θέματα είναι ανοιχτά και πρέπει όλοι από κοινού να συζητάμε, για να βρούμε την πιο εφικτή λύση. Απλά θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, κι όχι αιθεροβάμωνες. Το βασικότερο όλων είναι ότι δεν μπορούμε να μηδενίζουμε όλα όσα έχουν χτιστεί κι έχουμε κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια. Το μπάσκετ βρίσκεται στην υψηλότερη κορφή. Δεν θέλω να κάνω αντιπαράθεση με άλλη Ομοσπονδία ή κάτι, το μόνο που θέλω να πω είναι ότι το μπάσκετ είναι έβδομο στον κόσμο στη διεθνή κατάταξη που έχει κάνει η FIBA. Κι αυτό δεν πιστεύω ότι είναι κάτι ασήμαντο”.

Για το αν υπάρχουν σωματεία – σφραγίδες:

“Το καταστατικό της Ομοσπονδίας προβλέπει ότι αν τυχόν τα σωματεία δεν έχουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα, δεν μπορούν να ψηφίσουν. Άρα πώς μπορούν να είναι σωματεία – σφραγίδες; Αν παίζουν κάπου, τελειώνει το θέμα”.

Για τα οικονομικής φύσεως ζητήματα διαφάνειας που έχουν τεθεί στο παρελθόν: 

“Όλα τα θέματα είναι ανοιχτά προς διερεύνηση. Εγώ θα πω μια λαϊκή ρήση: στου κρεμασμένου το σπίτι, δεν μιλάνε για σκοινί”.

Για τα λόγια του Βαγγέλη Λιόλιου κατά του Παναγιώτη Φασούλα:

“Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία δεδομένου ότι ο καθένας έχει τη δυνατότητα να κατέβει στις εκλογές και να προσφέρει. Δεν είναι ότι ο καθένας έχει έναν ξεχωριστό δρόμο και αυτό είναι. Ο κ. Φασούλας έχει το δικαίωμα να κατέβει στις εκλογές και να εκφράσει τις απόψεις του. Οι αποκλεισμοί και οι αφορισμοί δεν πιστεύω ότι προσφέρουν στο αθλητικό κίνημα”.

Για το αν χάλασε ο δίαυλος επικοινωνίας με τον Προμηθέα, μετά την επιλογή του συλλόγου να συμμετάσχει στο EuroCup:

“Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ. Αν δεν κάνω λάθος κιόλας, στα παιχνίδια της διοργάνωσης ήταν έντονη η παρουσία μας”.

Για το αν υπάρχει περίπτωση δύο ομίλων στην Α2 κατηγορία:

“Είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί και εξετάζουμε. Θα είναι άσχημο να κάνουμε δύο ομίλους. Θα είναι πιο φρόνημο να υπάρχει ένας όμιλος. Θα εξετάσουμε όμως και τις άλλες περιπτώσεις. Αυτή η διαδικασία μπορεί να υπάρξει μόνο για μια μεταβατική κατάσταση ενός ή δύο ετών. Για να επανέλθουμε μετά στον έναν όμιλο”.

Για το αν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ:

“Όλα εξαρτώνται. Δεν ξέρουμε ακόμη. Θα πρέπει να δείτε ότι έχει γίνει μια παρέμβαση, η Ομοσπονδία έχει καταγγείλει τον αθλητικό νόμο σαν αντισυνταγματικό. Ελπίζω ότι δεν θα υπάρξει άλλη παρέμβαση, αν δεν υπάρξει, θα είμαστε υποψήφιοι. Τον πρώτο λόγο για το πότε θα γίνουν οι εκλογές τον έχει ο κορονοϊός. Υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ των νομικών για τις εκλογές. Είναι ένα καθαρά ζήτημα το πότε θα γίνουν οι εκλογές, το οποίο πιστεύω θα λύσει η Πολιτεία. Όποτε και να γίνουν, θα είμαστε έτοιμοι”.

ΠΗΓΗ allstarbasket.gr

Σχολιάστε

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα στη κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

70 days clean drug test service flag lyft x plane photoreal scenery kedai modified motor docker localhost refused to connect inspirational letter to a friend in jail wayfair interview case study examples xj6 rear axle lanka ads craigslist boats louisville ky girls live video chat bella may of leaks citadel hackerrank 2022 how much is my fortnite account worth calculator english 9 final exam trazodone testosterone reddit super saiyan script roblox classroom dividers sls camera app if i swipe left on someone will they see me bumble air fryer insert pan cleaning after spraying raid k baffle cad file rdr2 horse names generator derek deso sophia new jersey high school track and field results free bible college craigslist nevada geometry workbook answers pdf bandit chipper parts diagram funny mike murder case hp 3168ngw laptop scranton pa murders aba parent training materials pdf hr holden v8 conversion kit harris rpm2 download violet summers oiled craigslist san diego general labor jobs lost in translation imdb rh negative blood type aliens paksitan xnxx stomach quivering fluttering keputusan tender jps to xnxx accident on hwy 74 today nc pure nudism gallery parking space near me for rent mario multiverse unblocked free instagram followers instantly is griff jenkins leaving fox and friends craigslist free stuff in houston ticer sham wattpad vrm avatar download quest diagnostic appointment online how to clean fitbit band mazda miatas for sale near me save the cat pdf reddit jardiance commercial song turn into a baby hypnosis rpyc extractor used racing radios for sale facebook hack code html guppies for sale craigslist samsung 4k tv game mode meth cut with iso demon evocations pdf maneater clan boss team i need a hacker urgently uk xnxx princess accident in addison il today five two love divorce stock 1jz max boost cd drama translation r18 4age 20v throttle body size kohler ecv940 problems shooting game unblocked at school malcolm mj harris net worth 2020 forbes delaware mugshots sadlier vocabulary workshop level a answers bunnings treated pine 2017 chevy silverado humming noise tobacco used in witchcraft 9th grade reading comprehension practice sc unemployment login taurus 40 drum magazine greg zanetti wife korvideo korean drama marshall county jail mugshots oracle payroll elements bete ki patni rani bani civ 6 multiplayer desync hidden lake owner shot 24 foot wide house plans og fortnite accounts renegade raider auto kill script roblox pastebin how to install trim gauge on mercury outboard will my ex and i get back together tarot reading young nudists photos houses with 2 acres for sale near me laceylaid onlyfans facial abuse lawsuit ark awesome spyglass mod cumshot izle ford turn signal sound walmart boho shower curtain josuiji shinri past life cumminsforum forum craigslist vehicles for sale by owner why do my tabs keep crashing firefox craigslist kitsap county house rentals prius craigslist 123movies the heat mini r50 radio upgrade please hold tight xfinity 11 minutes best fish attractant for crappie visa status administrative processing but passport ready for pickup letsfit smart watch not showing text messages monticello live news die hard 3 1995 eng craigslist free stuff fort wayne indiana jquest altametrics is disgraced met police officer facing additional counts of exposure videossex hd chambers county bugle why is my ui online account locked victorville police scanner xnxx hd video com ratmil letter of permission to build on land bridesmaids 123movie pronhub hardcore cheats bingo blitz how much concerta to get high reddit accident on highway 49 auburn what were q4 profits for 2018 of sph mydish com upload documents deep web images fatal accident on 95 today blooket bot spam generator cvscom otchswellcarestore locator base drawing pose napa auto parts around me hosts fired from qvc sissy cosplay captions watch after we fell 123movie bedpage c emotional regulation activities pdf candles dropshipping suppliers grandma xnxx box character hack forums bri jordan onlyfans leaked bedpage illinois parker hale 1200 stock is norman from the wendy williams show gay yfz450r ecu flash david barksdale jr fgo calculator 18 yearold pornhub craigslist lake of the ozarks free stuff tankwatch holding tank alert system si3d archive evpad hidden app password spectrum internet outage san antonio ihss pay raise 2020 santa muerte prayers for protection dent puller tool dj chello remix pack denki kaminari coloring pages biology unit 1 study guide answer key walgreens pharmacy tech jobs near me 6t pull ups aircrete planters ice spice pees bridesmaids 123movies does samsung a10e have notification light deviantart wonder woman comcast upgrade dvr plan cost usps early retirement announcement how to disable adobe acrobat dc sign in required new zealand shooting liveleak video dollies near me will my ex girlfriend ever contact me again _ stockx bin number best amp for harbeth chen yuang roblox bypassed names spectrum outage st louis david kent obituary actor nomenclature worksheet draw the following organic molecules answers cambrian period ep 3 eng sub matlab for mac senya leaked 2014 mack pinnacle fuse box diagram saxon math intermediate 4 cumulative test answer key best priced apartments near me curse spell craigslist cars under 1500 ape hanger kits periscope embed artec soundhole pickup nissan rogue cooling fan recall most toxic usernames free 1000 youtube views trial direct wealth bazi jeffress funeral home recent obituaries any yard sales near me this weekend u haul trailer rates per day unit 4, clauses and sentence structure lesson 24 answer key sex za mwanchuo dodoma videos red tube porn categories get out movie 2017 google drive rich boy falls in love with poor girl 125zr setting glencoe geometry final exam answers nike diversification bmw realoem pawn shop open at 8 seven deadly sins x forgotten reader new york times crossword puzzle answers for today kerala aunty whatsapp group join diep io tank maker paresthesia anxiety symptoms zillow barndominium texas macos vm image mid florida gun trader arizona restorable cars watch stephen king's rose red movie online free unblock reddit freightliner cascadia j1939 location used guns akron canton ohio doom 2 online unblocked free fortnite skins and vbucks generator baylor connect login oh shiitake mushrooms leland angel has fallen 123movies east cleveland cop arrested for dui satta mataka kalyan chart guy blows his head off bangbros pornhub outcall body rub haikyuu x pregnant reader angst tg sapphirefoxx mitsubishi g54b performance parts american pie 123 movie ap dbq examples johnson vro pump bypass primed brass 9mm tesco curtain pole funkytown gore vid dabangg 3 123movies fortnite xp glitches chapter 3 katie sigmond free only fans craigslist dekalb il cars hidden xnxx supernatural x reader crossover spi eeprom programming kawasaki z1 900 craigslist craigslist parkersburg west virginia mytesla account login cell phone tracker no app claire stone nude onlyfans fat cats clinton utah dr ehiagwina more mobs addon sears and roebuck gun serial number lookup ben hargreeves x reader lemon recent car accidents in columbus ohio today seeing someone fall in a dream islam craigslist birds troy bilt riding mower stuck in gear sasaeng reddit npap stock set harry potter is tired of the greater good fanfiction craigslist jobs palm beach county license key sample nzbhydra vs jackett what zodiac sign are most lawyers ugly xnxx ssn generator with birthday samsung s9 update issues rose marie bly birthday how to look more feminine good shows to watch reddit sugar distributors in usa cfmoto dash lights armor tier list hypixel uc xnxx gm casting number decoder honda fourtrax 300 carburetor diagram pixel shape generator trac vac walk behind tractor top braiders near me shooting in dekalb county unsolved murders in bell county ky wife john rosenstern family kambi kathakal 50 kazhinja auntymar poop dream number craigslist westchester county ny free stuff percy x harem view deleted reddit posts by user cats cs61a why does coke make the roof of my mouth burn blackheads behind the ear brock and visser woodstock obituaries i need an urgent spell caster to bring back my ex husband star sessions models nita kalispell pets craigslist how to hook up hydraulic hoses on john deere warehouse hiring right now fjords vs stressless easy spell to break up a marriage tax id 051000017 chinese dollar store near me pictures of death row inmates after execution ibew 110 job calls students xnxx ggd midi packs blaser mounts mythdhr schedule login cuckold watching compilation moses lake houses for rent craigslist venue cancellation letter craigslist gigs broward x vids free aces limited brands com fort jackson drill sergeant list bacchon ki sexy video mcculloch chainsaw won t start no cvv bins old music blogspot secret xnxx sure win 4d number cheting xnxx tsx stock worth 35 amazons pimple in ear caustic gqom packs how much do tb tests cost at cvs san jacinto incidents bonus code pubg lucy calkins reading units of study grade 2 pdf nick dvd logo escort tampa fl ts vikkstar pedo the main character is the villain raws 16 year old boy resaw for sale craigslist twitching under left rib cage laundry mat close by two days one night korean how to manually move a power seat mercedes doxbin archive xnxx hamester oppo home screen settings lupa nombor akaun bank bsn bts cheating au sakura miko face reveal kubota tractor for sale craigslist 1987 dodge ram carburetor lewiston sun journal obituary maine second hand camper vans s10 handling wuhan biotech lab copycat genetics leaking discord l83 tune matmegu baots for sale near me wake county bookings mgtow trends fcso bookings and releases florence sc craigslist farm mcallen how to summon pennywise body found in new bern nc pornhub ebony orgy deadly street fights 130 questions on nclex 2020 does vsco notify when you unfollow mercedes c class w205 speaker upgrade youtube blowjob barlow funeral home bardstown ky obituaries can you smoke alum crystals grade 7 exam papers 2018 2000 gmc c6500 relay diagram 7dpo lower back pain bfp palang tod beta aashiq baap ayyash juliette hagerman husband hyperpop vocals excel file path reference sabrina banks leaked only fans haircut salons near me open the fall of kabul documentary netflix lilith in 8th house tumblr 1948 dodge for sale craigslist 8x8 timber posts tate autopsy pics 1958 gmc truck for sale craigslist weird walmart pictures youtube unblocker firefox craigslist kansas city mo pets descrambler letters beautiful woman kills chicken laconia daily sun police log metal shed homes 10x16 gable shed dramacool true beauty ep 6 playstation create new account teamcity vcs trigger rules example evpad manual i keep smelling poop in my nose lner reskin og emotes map code houston tx craigslist jobs removing caroma dual flush mechanism ocala craigslist boat parts unit 3 lesson 3 practice problems answer key 123 movie free online private party rooms for rent near me 2 player games unblocked 66 bed bath and beyond shower curtain hooks christ church international ministries graphic look inside jeffry dahmer dresser so cold the river reddit simple modern travel coffee mug rohm serial number lookup busted mugshots pitt county nc bank of america des_payment craigslist appliances for sale near me chills 10dpo blue bus dave health johnson outboard starter problems aguu kino site demonic symbols and meanings braces stories fiction headgear 72 hour water fast weight loss results chora chori ko agadi chike ko x video wchs weatherman fired fatal accident in north carolina on i 95 today hd6xx amp reddit er verb practice worksheet quinn doll onlyfan pakistani hot aunty www tamildhool annie murphy nide campers for sale near me circuit training precal trig review answer key chef theme song relias learning assessment test answers sbt japan car xfinity wifi issues today conquerors blade best nodachi build 2020 geometry dash baldi jayco forum craigslist free asheville escort ads orlando paypal accounts shoppy v the serial full episodes nbme medicine form 5 paypal cbd fedex jobs indeed near me amature solo porn qolka wasmada naagaha chat cheeky in spanish viki down ruger security 9 upgrades baba meyer engineering physics electromagnetism pdf cia gateway process reddit you season 1 parent directory index chase bank drive up near me red light erea girls contect numbers javnguru 1980s butterfly knife sapphirefoxx halloween's game small world imdb printable printable sticker scrapbook design xnxn videos huge blackhead removal peterbilt 379 for sale craigslist mississippi mitsuri x fem reader lemon uft teacher buyout 2020 xt 500 exhaust gay muscle cartoons houses for rent in jacksonville tx craigslist ups store near me hours tomorrow sw18 shockwave machine manual my ex won t block me on whatsapp 1000 english phrases with meanings midasbuy free uc redeem code children ad mom xvideo letter of commitment for construction project murders in portland oregon crime tv series torrents download torrents for free best torrents bobs 4 cycle thanks letter for full and final settlement highschool dxd lemons upgrade ebike controller porn story full hd 66 zz skipthegames wichita ks furniture craigslist free stuff near me now wr450f stator mobile pet vaccinations near me mo creatures horse breeding craftsman 25cc weed eater carburetor diagram itch nsfw game how to increase horsepower on a 60 series detroit plastic surgery onehallyu sex experiences quora malayalam kambi kathapusthakam user register form idaho probation and parole officers reload gun range jobs mahoning county lockup list 061000104 ssn steam chat copypasta 30 year old models carlini handlebars for street glide anatomy lab manual answers 2006 mazda 6 electrical problems dbq 9 the age of exploration answers all roblox morph commands dixie chopper troubleshooting voopoo software update april jayne leaked body masaage near me dignity obituaries barstow ca cia meditation pontoon boats on marketplace zone ankha video bianca devins photo what do guys think when a girl compliments them remap fire tv remote buttons cat poop superstition tamil photo comments new yahoo horoscope zen how do i change outlook to classic view swift river med surg quizlet robert sturgess porkchop bmx parts pastebin social security number mymathlab answers quizlet chapter 2 atshopio accounts 2022 captivation want nothing but you book detroit diesel 53 series leaked multitracks hololive kiara face spa open now near me 55 chevy for sale craigslist iowa discovery 3 key fob not working amoe sweepstakes georgia lottery post com utv homemade doors shower surrounds lowes edison nj shooting news moral stories in tamil for school students pdf restaurants 25 miles from me minecraft mob spawner finder my dog had puppies and they all died prince bootlegs mega nz high outerversal characters how to trick a website into thinking you paid preowned mobile homes for sale near me shiftsmart survey caller custom google classroom banner 50 auto likes instagram mga kwentong kalibugan m2m stories craigslist truck for sale by owner google classroom algebra 1 craigslist jobs palm beach county hd xnxx new drug bust oklahoma njsiaa field hockey 2021 kenworth t800 for sale on craigslist lowes dresser knobs www jetnet aa com welcome chloe difataa onlyfans microsoft rewards quiz answers 2022 i 485 case was approved fatal accident on florida turnpike today sid roth 2020 prophets mirtazapine and vyvanse reddit watch sexuele voorlichting fingerprint bruises kiryu coco identity jav x video word hippo 5 letter words dna profiling gizmo answer key activity c vape ahops near me hint of blush floral dress two way tables worksheet with answers pdf filmon tv streaming family nude camp photos boomerang schedule 2007 naturist beauty pageants free proxysitecom cz p 09 carbine conversion kit nomads mc president richie rosato death bersa 844 how many dpo bfp twins pes classic team chrysler 300 all warning lights on vice lords colors cubaris sp emoji faces meaning analyze craft and structure answer key the fall of the house of usher cvs near me open 24 hours pharmacy crazy walmart photos reddit chan slope formula gina wilson how to keep floor mats from sliding on vinyl floor star wars movies list in order to watch quora cvscom vaccine appointment lenovo novo button black screen kioti tractor warning lights craigslist smoker craft boats xnxx sweet craigslist macon ga farm and garden delkron inner primary autozone near by me lost coast outpost news today tantra retreat uk death is the only ending for the villainess chapter 90 jeffrey dahmer polaroid originals pictures craigslist live in jobs 6sn7 tube preamplifier 14 dpo creamy cm vhlcentral answers spanish 1 lesson 1 scrims discord the st james membership fees despicable me 2 2013 eng aura sync not detecting corsair ram aashiqui bengali full movie download wreck on 58 today how to open wallet in oracle jessica boynton update 2022 used cars for sale by private owners in jacksonville fl unblock shell shockers repair manual daisy bb gun parts diagram taotao rev limiter backpage arrests 2016 sc lego moc boy forced to cum no max cashout no deposit bonus xbox account value calculator lee summit mo uscis processing times how to pull ips on a chromebook megalinks search engine download bok asian massage 24 7 beauty salon nearby arduino fuel gauge shuaiby livestream video rbt notes examples xnxx quick free itunes codes 2016 2d race track generator radio 4 schedule today xnxx black bbw orion stars app awslabs easley south carolina murders samhsa relapse prevention worksheets brother ls 1217 year of manufacture cheater x dying reader skribblio custom words copy and paste sinhala wal katha full story pdf download nombor orang mati craigslist s illinois f134 engine for sale ups pay scale 2020 trailer frames for sale craigslist crazy people of walmart saiz ekzos lc135 standard jen blanco only fans horse woman xxx jobs urgently hiring near me no experience 4twr trane bot sender kahoot reddit user gallery viewer ajax gun grips normal engine oil temperature celsius wedgie slave story will a narcissist come back after dumping you xnx hindi serbian 1899 mauser craigslist york pa free abeka english 12 test 5 combo account capuchin monkey for sale in ohio craigslist pa boats for sale by owner rust ak macro fs19 best map m3u list vantage pontoon guard reviews sf bay area cars and trucks for sale by owner isuzu nqr transmission problems ecpptv2 hells angels merced uplay game crash 1987 suzuki samurai fuse box diagram best class calamity sadlier vocabulary workshop pdf ethiopian ass symbols for fortnite usernames cartilage in throat clicking gold country craigslist personals choctaw nation applications game8 pokemon unite masterchan reborn my secret romance episode 4 eng sub female werewolf transformation 2021 mcps salary schedule naruto snaps during the chunin exams fanfiction naruhina adopt me pet trade utv belly mower craigslist ri providence craigslist farm and ranch houston tx pokemon rom hacks with randomizer option marcus filly functional body composition pdf secretstars models ssf2 sandbox mod deer blind kits for sale fleetwood motorhome fuse box hd xnxx porno art zoo com children photoshoot gay romance best sellers amazon sacramento transx how to reconnect after a relationship break spanish 2 chapter 4 quizlet fitment industries e46 courier journal obituaries yorkie halifax how to extract meth from paper imac lcd controller board cerita lucah mak usu wattpad wake arrest mugshots sexy wife reddit zenitsu hair roblox mycase indianagov isye 7406 github gilli tv zee activate lycamobile sim linux phone tracker audiofrog vs focal ranger 375v dr mercola gout the last legion mp4 movie free download keith conan'' richter released kelly law ertugrul season 2 episode 67 english subtitles facebook martingale ea mt5 xxxvideoes big anime tits bbw nombor ekor hari ini pro swapper how to bypass bumble photo verification 247 sports basketball rankings motorcycle seat cover installation archive of our own percy jackson johnson outboard logos okc fox 25 news anchors fired read sms online xnn erotic ohknotty com recent arrests in spartanburg sc 6g72 rwd gearbox all you can eat sushi ann arbor cjng killings brigit mahoney nude fortigate aggregate interface hardware switch integrated math 1 spammer tools shop liveomg rising iontb com northstar canoes inurl admin login php id symbols on bestway sand filter electric bikes craigslist craigslist bay area cars for sale by owner vortex demo scopes for sale redtube stepsister roblox codes wiki kik nudes list of all african people in illuminati z95 suspension super walmart locations near me poshmark leak you tube cysts and blackheads has sarah lancashire put on weight parlournear me gazebo height extender pedicure cheap near me scottish girl fights homework and remembering grade 5 answer key unit 1 orbit watermaster sprinkler head how to extract ephedrine from cattails 9kmovies com diy tumbler wasmo toos ah 1 bedroom homes for rent jko answers walmart tire lowrider cars for sale craigslist rumah pelacur d ipoh mana tempatya flexeril bluelight new two row corn planter avengers x sister reader wattpad craigslist cars parts by owner craigslist pets colorado springs how to cut an ounce of coke nearby studio apartments for rent 6x6 concrete post anchor montana craigslist motorcycles ct state police blotter ayat pengasih melalui gambar row to skierg conversion craigs list atlanta ga body shape calculator 3d china drama girlfriend youtube werewolf romance books with mates inurl view login php mylink mods demon x reader lemon archive of our own 123movies erin brockovich hours chase bank near me science manuscript status to advisor under evaluation dynatrap replacement part 41052 motor fan hacking tool instagram primary mathematics 4b workbook pdf girlswayworld ogden utah murders 2008 ghost beamng real car mods r ai dungeon vet tv actresses spoiled by my bossy ceo husband awslabs rent property by owner pastor takes own life 2020 petco petsmart near me koi ispere sab behos ho jaye closest fedex location near me lipoma forum uk 5 foot wood fence panels graduation jokes reddit house protection ritual bts reaction to you crying because you love them wholesale tools pallets california bag a nut craigslist inyanga ukuthwala ati critical thinking exit exam test bank jealous levi x shy reader cityxguide tri cities wa russia 4k gabriel kuhn and daniel patry story video rick rominger obituary springfield il discord ip tracker k2s bypass sissy captions panties ict trading concepts pdf 3 guys one hammer video iptv tools by manzera ayena uci housing waitlist reddit find nearest fedex naruto shippuden episode 375 viz interactive transformation stories high-balance-usa-bins boyles redboy kennels botched nose job reddit is polo g blood or crip vape ahops near me 2020 freightliner cascadia turn signal relay location son forced to have sex with mother wrong turn movie tamil dubbed isaimini ada county arrests report rent to own tv no credit check erotic massage nearby eatonfuller output shaft speed sensor adjustment sesquiquadrate in synastry esp32 get time in milliseconds prayer to cleanse my mind how to become a fairy in 10 seconds in real life with powers maddy belle mega wwwcraigslistorg spokane loud knocking on door dream meaning minecraft shrink and grow mod budding-pokie avengers fanfiction natasha adopts peter remington 1100 stock removal tool woman being cooked alive hayward salt cell reading low ex came back after i moved on boise murders 2020 wv topix goncalo ramos dick pic 200 pound female model clumpy cm bfp ancel x6 scanner old school music 90s list dr mona mulligan on heartland flash score live lindsey beth goldstein cause of death free love tarot reading by date of birth archiveofourown futanari i want to post a comment on spell caster result on how to get my lover back guestbook pain on right side at bottom of rib cage 2005 chevy tahoe fuse box diagram how much to rent u haul cost plus pricing excel template picrew maker 2 characters rick lagina dies sexy milf pinterest pornhub make love wral mugshots bimbo hypno caption comlex level 2 reddit massage open 24 hours near me intel dinar detectives mercedes 300sdl for sale craigslist comcast network down craigslist pa houses for sale by owner how to program a chrysler key fob without a working one gumtree furniture algerian tv bmw e46 adaptations reset sample psychiatric clearance letter for bariatric surgery tantric therapies llc feet tickle deviantart van owner operator jobs hopkins and allen serial number list ustv247 not working jeep wont start but has power boruto hurt fanfiction minecraft speedrun timer jobs hiring 13 year olds the most abusive male sign of the zodiac massage parolor near me tiara brianna car crash silly name ideas kik or whatsapp reddit ey dubai salary 2012 nissan altima fuse box diagram pornhub pinky idol room episode 50 eng did the rifleman ever get married on the show buy numbers for verification 1992 yamaha vxr 650 specs full house 123 movies yuba sutter craigslist personal athena date functions monster porn 3d the longest ride gomovies barn doors lowes daymak dealer settings denver gang map carburetor adjuster lowes brickseek atlanta mugshots 2019 fill gap between fence and wall corpus christi craigslist for sale by owner nudism family photos glendive mt craigslist car accident scranton pa yesterday 2018 nissan titan fuse box diagram homemade tree stand shooting rail best 30 cal pellet view deleted instagram search history applestore near me used side by side atv craigslist danganronpa execution name generator drug bust in hawkins county tn secret code puzzle maker wxwidget button example quiktrip kitchen hours 60 inch plastic culvert pipe price what are good names for cows military hf radios how to pull hilux back seat down prc kart body vox akuma identity reddit only fans discord craigslist personals huntsville decatur alabama 45 degree support bracket craigslist use cars african telegram group link contest girl caravan awnings sizes paneling at lowes telegram sg nasi lemak remove noise from audio online lit lemonade 100mg great comebacks for bullies how old is frank malloy nearest walmart auto center msi mpg vs meg pastor ed lapiz net worth highway 395 fatal accident today gta outfit editor pornhd hq craigslist broward cars for sale by owner predictions for lunchtime today lowes led under cabinet lighting 2015 camaro zl1 for sale near me stock tank ring tractor supply pet meerkat for sale near me itunes reggae charts brainerd kitchen cabinet pulls john deere jx75 for sale craigslist lowes baseboard moulding should i text my ex gf p0456 dodge ram napa329 code reader manual courtney khondabi nose job men hair cuts near me parent directory boudoir 2018 analyzing and interpreting scientific data worksheet answers pdf desi49top telegram gore channel best blackhead popping videos 2022 craigslist rooms for rent san antonio allintext username filetype log instagram accident on i45 near huntsville today surface area and volume of cylinders worksheet kuta texas dps appointment scheduler burning a photo of someone home renovation write for us black nasty porno dad and daughter xnxx freightliner cruise control pressure switch location wfiw mugshots free snakes on craigslist encrypted zip file password cracker detroit axle vs moog edward jones withdrawal fees 100cc 2 stroke go kart engine free hot porn movies wells fargo notary services near me big4umovies cc category south hindi 400mb unblocked arcade f150 cowl leak draw graph from adjacency matrix online bandogs for sale jamaican spiritual bath quest diagnostics lab scheduling dinar guru recaps asus motherboard no display free robux without having to download anything espn football recruiting team rankings places like panera near me naruto leaves konoha fanfiction accident on 95 south yesterday bible notes pdf beheading by cartel wolfe brothers funeral home blytheville obituaries zillow new jersey apartments for rent dumpers guilt dosage of fenbendazole for humans robots movie google drive 61 year old and 24 year old twitter video landwatch for sale old bank buildings for sale usa accident on highway 111 today what happened to karly tinsley kezi news body found in kansas city today alibaba fish tank 12v cummins for sale craigslist shard wickr melbourne biker news 1 mandolin tab is there a 24 hour laundromat near me outdoor hidden tv cabinet totally wholesome vrchat mod daisy drew nude make a pvc beach cart korean actress who did it on screen xxx yaung central jersey craigs list jennifer white scrolller she rejected me but wants to be friends fallout 76 heavy gunner build black cumshot gay mchenry and lake county scanner taurus 380 15 round magazine how to break a bad luck spell centipede game swastika ascii chase customer service hours personal banking cute selfies pictures leolist winnipeh forced mom and daughter porn grocery store 24 hours near me phatmoto all terrain upgrades jkm ibu tunggal i smell acetone in my nose ups near me with notary services ftx bot earn rubles my fwb is confusing me tripadvisor turkey forum adopt me trade valuecom nattokinase and serrapeptase cures testimonials pictures of ex with new girlfriend busted mugshots suffolk va mother daughter poems and quotes holden 355 combos i miss my ex husband islam earth style jutsu list craigslist jacksonville florida for sale steve weintraub first wife gina wilson all things algebra answer key 2016 amputee pretender fiction englander pellet stoves gold price in pakistan 2019 taotao quad taco bell menu com unblocked browser no download cost to install railing on concrete steps mta train operator exam 2020 old women gif pedicure places open near me amazon flower seed sendo gore death website list of grabovoi codes diane marie leaks 40x60 shop house floor plans wanna draw online wide hips gif exam question of epidemiology stihl trimmer parts diagram lady sonia xvideos accuweather cape town mystic being reddit drill bit set lowes esoteric astrology calculator signs an emotionally unavailable man is in love xxnx search-xnxxcom mercedes adaptive transmission satisfying ear blackhead removal karachi k londay baaz muskoka fireplace website trivago va beach rocky 6 123movies dmr code plugs usa presidents with rh negative blood jaoan porn hd aermacchi motorcycle parts key bank login pinoyteleseryereplay su bayaran zakat perak 2019 miami bully kennels reddit scroll shang chi 2021 full movie online zcode score predictor always a bridesmaid 2019 soundtrack list girls only discord server hydromax amazon xnx indian hd unchecked nitro codes pastebin conroe isd sso login fitbit versa 2 emerald green strap asce 7 16 pdf scribd can you read someones texts without their phone grandma in girdle mere paas nahi hai koi sath nahi hai mp3 song download bbw scating halal meat shop nearby best nail salon for pedicure near me warhammer 40k recast adobe activation code free bits hack steam invite to lobby not working choke meme mototally awrcs rob base wife april died banknote world zimbabwe guest blog submission 250 gallon propane tanks for sale craigslist craigslist santa barbara personal craigslist personals kalamazoo x265 movies suncast sam bennett used magic chef rv stove and oven twitter viewer yangibhwbha ingane ka anti meet seniors in your area craigslist aviation xxx porn tune mongolbox kino dual radio xvm279bt wiring diagram hdr too dark samsung plane crash townsville phish grease strain husqvarna belt size chart free king charles cavalier puppies near me is bedpagecom down a love story turkish drama in hindi episode 48 apartments for rent near me private owner arctic fox manual 1988 ezgo golf cart fuel mixture uncensored wisconsin volleyball team leaked naruto abandoned by family fanfiction fairy tail bad dmt trip reddit below deck reddit diapered wattpad eft stutter fix sandra orlow russia model where to see the moon tonight section 8 rentals on zillow obituaries bangor daily news meth addict reddit index of gmail password txt master chan hebe catalog engine derate in 3 hours kenworth t680 x900h vrr what is alabama labor pin vrchat erp servers how to unfreeze chase bank account 287 fatal accident today kz1000 carb tuning a bag contains 5 red marbles 4 blue marbles and 3 green marble professor dread spell caster mercury outboard throttle cable adjustment czech swap bargman l 66 best lunch buffet near me nissan navara d40 turbo boost sensor free znxx spartanburg sc craigslist nopixel dump funny paragraph to copy and paste money pastebin rose water isiwasho celine dion adrenochrome athena portal ascension e78 ecm tuning payment run in sap juniper ex3400 configuration guide used sheep camp for sale olx germania jesus movies for kids frisco john sacramento hells angels wv mugshots swrj hentai 3d sister the wiggles wiki hollywood movie hindi dubbed stockton cars craigslist biocidin nausea free panadapter software shell shockers 76 porsche center caps 65mm deserted houses for sale craigslist chevy nova for sale by owner cosplay xxnx seattle accident yesterday sad drunk stories nick jr worldwide vimeo yeh rishta kya kehlata hai upcoming story telly express dio text art copy and paste frank fetta obituary walmart store manager directory 2021 best hub porn female thinspo 7875 turbo max hp teacher x reader lemon forced wattpad throttle body symptoms barney an adventure in make believe vhs food expiration date checker wreath making supplies near me soldier xnxx craigslist cars for sale in broward warrior cats forced mating kits accident 281 spring branch obituaries espanola nm craigslist ct cars by owner first signs of brain tumor reddit kate spade donation request party halls rentals near me ninja legends dupe script trackwrestling missouri kang hyo hwa craigslist reno rentals sumo sushi menu mt pleasant mi frankie katafias nude 57 chevy for sale ebay chevy express 9 passenger conversion van alisha newton parents venus opposite mars synastry lindaland fatal accident green bay tmobile unlock hack busted mugshots williamson county texas swats on the bottom 4l60e forward sprag failure symptoms mtf pinterest fictionpress epub kokomo busted index of novels epub house for rent nesr me erkenci kus episode 29 english subtitles allahumma salli wa sallim ala nabiyena muhammad in arabic text coin trip free spins i am a spell caster multitrac tractor fluid chevy 60 timing chain inmate roster faulkner county are 1967 quarters rare my girlfriend is always on facebook messenger xnxnx dog milwaukee brace fiction stories sonicare toothbrush vibrates on charger sample letter to neighbor about fence arkansas democrat gazette obituaries little big snake on poki icdrama down 2020 ssi stimulus payment update taurus 605 grips star sessions model sets roku webcam app wwwcraigslist fort collins xnxxn japanese great alchemy cheats 500 vermont 511 cameras anderson ar 10 308 review cavapoo puppies rochester ny lokasi kem pusasda missing persons arizona hsv 1 igg reddit russia gosloto 536 home depot outlet locations kwh meter 240v eric carter jay z secret class chapter 97 raw catchy gun names bhad bhabie porn leak qq email register who do gangstalkers target makal malayalam movie watch online free newcardapply22129 defiant motion security light not turning on mugshots nc moore county alone contestant dies giant scale rc construction equipment haunted epub vk locate a walmart near me spell caster app craigslist grand rapids community pornotube youjizz hush kratom vs opms ryujinx keys folder skipthegames tricities land for sale with septic and well waco pets craigslist tik tok names unblocked games all games what happens to my section 8 when my child turns 18 whiskey and benadryl 24 hour supermarket near me open now successfactor login susan schmid obituary bronx zoo nice restaurants near me for birthday baby animals being eaten alive dora the explorer boots to the rescue watchcartoononline girlfriend bot morseduino 4 unit apartment building for sale filmywap in 2019 enduring word revelation 3 how much is the gas at costco right now 8th grade math final exam wtsp anchor fired rad 140 vs anavar reddit graal bodies hoodies chastity ring libra asmr forum my woofer is making noises mms mouthwash recipe abandoned buildings for sale in michigan craigslist central new jersey cars and trucks bangla xxx video xfinity xb7 kaplan mcat notes reddit xnxx group massahe parlor near me deep web market links reddit toto prediction chart 2020 busted newspaper mcallen tx accident on 159th street today ryujinx dualshock 4 api 1169 passing score 1969 camaro for sale craigslist indiana husqvarna 42 inch deck belt diagram used oilfield pipe prices morgan stanley internship 2020 reddit 1948 towmotor forklift miraculous ladybug nathaniel akumatized racine uncovered police scanner covid black guy prank craigslist mississippi cars and trucks by owner remy onlyfans porch columns lowes ebay 9mm bullets beauty and the best indonesian movie eng sub african xnnx rubmaps edison best hypertrophy program reddit happy end massage porn co siren detected adt blue manicure shops near me craigslist south carolina cars and trucks by owner women and dog xxx unity file path google maps not working iphone pet sitter jobs hiring near me craftsman dlt 3000 parts diagram my old lady story big closet transgender toyota pickup rust repair body panels xuid grabber play poki games craigslist hampton roads mod hack apk accident on 90 94 chicago today top gear s07e07 bank mlo fivem smii7y discord why do guys text you first then ignore you pebblecrete bunnings motorcycle accident in worcester ma yesterday ssn cc dob xnxxsquirt greek rank sororities bangla art film word puzzle maker sponsorship proposal sample format white seed things in stool freightliner wont go over 55 mph guy selfie pics drug bust in jacksonville fl 2020 kylin kalani onlyfans freightliner cascadia radio antenna download train to busan 2 full movie robux no human verification tp link vpn setup god kept me sermon android head unit dsp apk woody's used grain bins craigslist free stuff central new jersey remarried empress novel ending 2008 yfz 450 common problems fmc motorhome for sale craigslist discord server rules copypasta lan ki sakhti robux no scam real kulai girl episode 61 albion online best 1v1 weapon jaylen harvey 247 cc dorks list family nudism gallery where is alberti on qvc cat drawings pinterest custom thick nami resin figure frer with beta craigslist nj cars by owner north jersey john likes to travel codility genderbend deviantart scary movie 5 123movies th 13 coc base polaris ignition switch bypass nc temporary tag private sale etsy poly mailers craigslist personals rocky mount nc budi mai masth chikeko seafarer jobs dark girl names bass pro used boats lynchburg arrest org f95 forum hd xnxx new unifi guest portal not working buick lesabre doug and darlene hoarders update joyner 800cc buggy parts qefira car 1998 volvo vnl instrument cluster repair psychiatric rn acute a v1 ye habesha kula cracked oculus quest games w220 gear shifter smash 5 leak 4chan pampers dry size 5 craigslist sacramento snapchat screenshot accident uniswap python she stopped texting me reddit receptionist job hiring near me the odyssey sparknotes obd2 hack hololive identities unsolved case files jane doe answers reddit 1