
Για την 8η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ η οποία έχει μεγάλο ενδιαφέρον μπαίνοντας στην τελική ευθεία θα αγωνιστούν οι ομάδες αυτήν την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.
Στο παιχνίδι της Πτολεμαΐδας ο τοπικός Αρίων θα υποδεχτεί την ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών ο όποιος είναι και το φαβορί της αναμέτρησης και με νίκη είναι περασμένος σίγουρα με στόχο την πρώτη θέση στον όμιλο.
Στην Κοζάνη οι Διόσκουροι μετά την εμφατική νίκη επί του Ηρακλή Κοζάνης με τον Κηπουρίδη να πετυχαινει 33 από τους 80 πόντους αντιμετωπίζει την ομάδα της Καστοριάς στο ντέρμπι της αγωνιστικής που θα κρίνει πολλά για την συνεχεία του πρωταθλήματος και την βαθμολογία.
Στο άλλο παιχνίδι της Κοζάνης ο Μέγας Αλέξανδρος που είναι και το φαβορί της αναμέτρησης, με νίκη απέναντι στον Ηρακλή Κοζάνης κάνει καθοριστικό βήμα για την πρόκριση ενώ η ομάδα του Ηρακλή με νίκη μένει ζωντανή στο θέμα πρόκριση αλλιώς μένει εκτός.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
12:00 ΔΑΚ ΣΚΑΡΚΑΛΑ – Α.Σ. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
20:00 ΔΑΚ ΣΚΑΡΚΑΛΑ – Α.Π.Σ. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Σ.
17:00 ΚΓ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – Α.Π.Σ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ομάδα | Βαθμ | Επιθ | Αμυν |
Φ.Ο. Πρωτέας | 12 | 447 | 445 |
Α.Π.Σ. Μέγ. Αλεξ. Κοζάνης | 11 | 493 | 467 |
Α.Σ. Διόσκουροι Κοζάνης | 11 | 499 | 430 |
ΑΣ Καστοριάς | 11 | 427 | 410 |
Αρίων | 9 | 448 | 494 |
Α.Σ. Ηρακλής Κοζάνης | 9 | 389 | 332 |
