Connect with us

Uncategorized

Τα σωματεία «σφραγίδα», ο αόρατος εχθρός και η νέα εποχή

Από τον Αθλητικό Σύλλογο Ερμής 1877  λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή.

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή:

«Στα διοικητικά συμβούλια των αθλητικών σωματείων και των αθλητικών ομοσπονδιών με βάση το σε ισχύ νομικό καθεστώς διεκδικούν και εκλέγονται άνθρωποι κατά βάση εθελοντές με κύριο συστατικό την γνώση και την αγάπη για τον αθλητισμό, αλλά και ακόμη περισσότερο την διάθεση και δυνατότητα για προσφορά, προώθηση, ανάπτυξη και στήριξη του αθλητικού κινήματος.

Είναι όμως μόνο αυτό το πραγματικό κίνητρο για τον Κώστα Παναγόπουλο και τον Βασίλη Σεβαστή που εν μέσω μίας πρωτόγνωρης πανδημίας, εντελώς απροκάλυπτα με τις πράξεις τους και τις ανακοινώσεις χειραγώγησης αθλητών, προπονητών, σωματείων, μας έχουν πείσει πως το μόνο που τους απασχολεί, είναι πότε θα γίνει η γενική συνέλευση, πότε θα γίνουν οι εκλογές στον ΣΕΓΑΣ, πότε θα ανοίξουν τα προπονητήρια και πως θα συσπειρώσουν τα σωματεία απέναντι σε έναν άλλο αόρατο εχθρό εκτός του κορωνοϊού;

Τι είναι αυτό που έχουν να χάσουν και σκοτίζονται τόσο πολύ για να διασφαλίσουν πως θα συνεχίσουν να ορίζουν τους κανόνες του ‘παιχνιδιού’ και να μας καθοδηγούν ακόμη και εν μέσω πανδημίας; Δεν είμαστε πρόβατα, άνθρωποι είμαστε και έχουμε νοημοσύνη αλλά και γνώση τόσο της αθλητικής όσο και της πολιτικής και οικονομικής κατάστασης. Δημοκρατία έχουμε και δεν φοβόμαστε να εκφράσουμε την άποψή μας, γιατί ξέρουμε πως η ομοσπονδία υπάρχει χάρη σε εμάς τα σωματεία και όχι τo αντίθετο όπως θέλουν να πιστέψουμε.

Σε κανένα αθλητικό σωματείο δεν αρέσει η αδρανοποίηση και η παύση λειτουργιών, αλλά αυτό ισχύει για τις κανονικές συνθήκες, όταν γύρω μας πεθαίνουν άνθρωποι, όταν χάνονται δουλειές, όταν τίθεται θέμα επιβίωσης για οικογένειες και το κυριότερο όταν ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι σε θέση να αξιολογήσει και να εκτιμήσει με σιγουριά πότε και πως θα επανέλθει η κοινωνία στην κανονικότητα και πότε θα πάρουμε πίσω τις ζωές μας, είναι δυνατόν να μιλάμε για το πότε θα αρχίσουμε να κάνουμε οργανωμένες προπονήσεις και αγώνες; Ποιοί αγώνες;

Άλλο τι θα θέλαμε να συμβεί και άλλο τι πρέπει και τι μπορεί να συμβεί. Ο πλανήτης γη ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις εδώ και δύο μήνες, είναι ξεκάθαρο σε όλους πως εμείς ως οργανωμένος αθλητισμός έχουμε περάσει για την ώρα σε δεύτερη μοίρα και προσπαθούμε να μένουμε ζωντανοί με εναλλακτικούς τρόπους άσκησης και προβολής. Ολυμπιακοί Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και εθνικά πρωταθλήματα, είτε αναβλήθηκαν για ένα χρόνο είτε ακυρώθηκαν ολοκληρωτικά.

Αντί να δούμε από την διοίκηση του ΣΕΓΑΣ να κάνει την δουλειά της και να παίρνει πρωτοβουλίες αντίστοιχες με αυτές ομοσπονδιών ιδίου μεγέθους (πχ: Τσεχία, Νορβηγία, κλπ.) για να κρατήσουν το άθλημα ζωντανό και ενεργό σε μία δύσκολη περίοδο ακολουθώντας και προσαρμοζόμενοι στα υγειονομικά πρωτόκολλα, βλέπουμε μόνο επιθέσεις σε αόρατους εχθρούς, παραπληροφόρηση και παροτρύνσεις να ξεκινήσουμε άμεσα προπονήσεις και να επιστρέψουμε σε κανονική αγωνιστική δραστηριότητα.

Κανείς μας δεν θα ήθελε να υπάρχει η πανδημία του κορονοϊού, αλλά δυστυχώς υπάρχει και όσο θα υπάρχει άλλοι θα αποφασίζουν για εμάς, οι ειδικοί επιστήμονες, γιατί προέχει η δημόσια υγεία και γιατί αυτή είναι η δουλειά τους. Όλες οι προσπάθειες των επιστημόνων και των κυβερνήσεων εστιάζονται στο να σχεδιαστεί και να εφαρμοστεί το καλύτερο δυνατό μοντέλο που θα επιτρέψει τις κοινωνίες να επανέλθουν με ασφάλεια σε μία νέα κανονικότητα που θα είναι εντελώς διαφορετική από ότι είχαμε συνηθίσει.

Κι εμείς ως σύλλογος ζοριζόμαστε, έχουμε δύο αθλητές στην εθνική ομάδα (Παππά, Μέρλος) που μετά τις εμφανίσεις τους τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο ήταν έτοιμοι για μεγάλες επιδόσεις και διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο. Έχουμε και άλλους τρείς-τέσσερις αθλητές Κ20 και Κ18 που θα διεκδικήσουν πανελλήνιες διακρίσεις όταν και αν γίνουν τα πανελλήνια πρωταθλήματα. Μας στοιχίζει πολύ που δεν τους δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστούν και να δείξουν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους, όμως αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει και σεβόμαστε απόλυτα τις επιτροπές επιστημόνων που θα καθορίσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα στον αθλητισμό.

Άλλωστε η αλήθεια είναι πως με εξαίρεση μερικούς μόνο αθλητές που βρίσκονται στον εθνικό σχεδιασμό, τους υπαλλήλους του κεντρικού ΣΕΓΑΣ και των περιφερειακών ΕΑΣ και μερικών τεχνικών συμβούλων-έμμισθων προπονητών (που πληρώνονται από το υπουργείο παιδείας), ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος δεν προκύπτει να αμείβεται και να ζει από την ομοσπονδία για να θεωρηθεί σοβαρό το πλήγμα στον στίβο. Όλοι οι υπόλοιποι, είτε είναι γυμναστές είτε είναι αθλητές, κάνουν αθλητισμό από αγάπη, όχι από επάγγελμα και ως επι το πλείστον πληρώνουν από την τσέπη τους για να κάνουν αθλητισμό.

Δεν είναι περισσότερα από 150 τα σωματεία-μέλη του ΣΕΓΑΣ που λειτουργούν και επιβιώνουν, είτε επειδή στηρίζονται οικονομικά από τα μέλη των διοικήσεών τους, είτε επειδή έχουν έσοδα από τις ακαδημίες τους, είτε επειδή είναι αξιολογημένα και δικαιούνται μέρος της πενιχρής κρατικής επιχορήγησης που καταλήγει στα ταμεία τους. Αυτά τα σωματεία μπορεί και να έχουν κάποια αγωνία για την επόμενη μέρα της πανδημίας και για την επανέναρξη των προπονητικών και αγωνιστικών δράσεων.

Τα υπόλοιπα όμως σωματεία-μέλη της ομοσπονδίας απλά δεν θίγονται από οτιδήποτε και αν συμβαίνει στον κεντρικό ΣΕΓΑΣ, καθώς κατά βάση δεν τους αγγίζουν οι συνέπειες της πανδημίας, δεν έχουν κάποια δραστηριότητα που να δημιουργεί πρόβλημα στην λειτουργία τους, δεν συμμετέχουν σε πανελλήνια πρωταθλήματα, δεν εισπράτουν οικονομικές ενισχύσεις ούτε από την ομοσπονδία ούτε από το κράτος, ενώ και ότι μικροέξοδα έχουν αυτά καλύπτονται εξ ολοκλήρου από τους γονείς των παιδιών που είναι οι πραγματικοί αιμοδότες-χρηματοδότες του ελληνικού στίβου.

Θα θέλαμε να ακούσουμε λοιπόν τους λόγους που ο κ. Παναγόπουλος και ο κ. Σεβαστής θέλουν διακαώς να φτάσουν τα 25 χρόνια ηγεμονίας στον ΣΕΓΑΣ ο πρώτος και τα 38 χρόνια ο δεύτερος. Αλήθεια δεν κουράστηκαν τόσα χρόνια να υπηρετούν τους άλλους, να αφιερώνουν τόσο πολύτιμο χρόνο από την ζωή τους, να αγωνίζονται καθημερινά να εξασφαλίσουν την οικονομική βιωσιμότητα της ομοσπονδίας του κλασικού αθλητισμού; Γιατί δεν θέλουν να πάρουν κάποιοι άλλοι αυτό το φορτίο και να τους γλυτώσουν από ένα βάσανο;

Θυμόμαστε καλά πως ήταν Σεπτέμβριος του 2012 όταν ο κ.Σεβαστής μετά την 5η συνεχόμενη εκλογή του στην ηγεσία του ΣΕΓΑΣ έκανε την εξής δήλωση:
‘Στις προηγούμενες αρχαιρεσίες (2008) είχα δηλώσει πως η τετραετία που είχαμε τότε μπροστά μας και έχει ήδη παρέλθει, θα ήταν μια τετραετία που εγώ ανέλαβα την υποχρέωση να φροντίσω για την διαδοχή. Βασική παράμετρος της ζωής είναι η ανανέωση χωρίς την οποία τα πράγματα οδηγούνται σε φθορά και τέλμα. Πιστεύω επίσης ακράδαντα, πως όσο επιτυχημένος κι αν είναι κάποιος σε μια θέση ευθύνης, ουδείς είναι αναντικατάστατος. Πάντα θα υπάρχουν πρόσωπα που μπορούν να τον αντικαταστήσουν, συμπληρώνοντας σε κάποιους τομείς σε κάποιες δυνατότητες και ικανότητα, αδυναμίες ή συμπληρώνοντας τα νέα πρόσωπα τη δυναμική τις νέες ιδέες τη νέα πορεία’.

Απίστευτο; Από το 2008 είχε δηλώσει ο κ.Σεβαστής πως φροντίζει για την διαδοχή του. Δώδεκα χρόνια αργότερα, εν έτη 2020 και μετά από τρείς ακόμη θητείες στην διοίκηση, ανακοινώνει πως κατεβαίνει υποψήφιος πρόεδρος έως το 2024!
Από τη μία δηλώνει τα παραπάνω και από την άλλη κατεβαίνει για πρόεδρος κόντρα σε νόμους και δίνει αγώνα συσπείρωσης των σωματείων εναντίον ενός αόρατου εχθρού. Γιατί αυτοδιαψεύδεται; Ποιό είναι το πραγματικό κίνητρο;
Κάτι δεν πρέπει να κάνει καλά για να του έχει πάρει 12 χρόνια και να επιμένει πως πρέπει να είναι και πάλι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ.

Όπως επίσης θυμόμαστε ακόμη πιο έντονα και τις αλεπάλληλες δηλώσεις και αναφορές από τον κ. Παναγόπουλο – εντός του 2019 – ότι δεν πρόκειται να είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ. Ενδεχόμενως να πείτε ότι ποτέ δεν ανέφερε πως δεν θα είναι καθόλου υποψήφιος, για την θέση του προέδρου μίλησε ο άνθρωπος, οπότε έτσι ίσως να εξηγούνται και οι αλεπάλληλες επαφές του για συγκρότηση νέου διοικητικού σχήματος ώστε να εμφανιστεί ως σωτήρας σε πιθανό αδιέξοδο. Αλήθεια, ποιό αδιέξοδο;

Αυτά λοιπόν προκύπτουν από τις τοποθετήσεις και τις ενέργειες του διοικητικού διδύμου της ομοσπονδίας που όπως φαίνεται μόνο αυτό τους ενδιαφέρει, όχι να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους και να αποχωρήσουν, αλλά να παρατείνουν την θητεία τους. Απαντήσεις στο «γιατί» δεν περιμένουμε να λάβουμε, το γνωρίζουμε καλά, αφού αυτό που θα θέλαμε να ακούσουμε από τον κ. Παναγόπουλο και τον κ. Σεβαστή είναι αλήθειες που δεν λέγονται και που δεν ελέγχονται εύκολα όταν είσαι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου.

Αλλά όταν σου έρθει μία πανδημία κορονοϊού από το πουθενά, τότε τα πράγματα αλλάζουν και παύεις να τα ορίζεις εσύ, όσο ισχυρός και αν νοιώθεις πως είσαι. Τότε σε πιάνει πανικός, αρχίζουν να σου φταίνε όλοι, επιστήμονες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, προπονητές, αθλητές μέχρι και σωματεία (αν έχουν το θάρρος της γνώμης). Κάνεις λάθη, εκτίθεσαι και αποκαλύπτεσαι. Δεν θέλεις να το κάνεις και θυμώνεις που αναγκάζεσαι να επιτεθείς στους πάντες και που δεν μπορείς να εφαρμόσεις πια τους δικούς σου κανόνες. Αλλιώς τα έχεις σχεδιάσει αλλιώς σου βγαίνουν και τα παίζεις όλα για όλα απέναντι στον αόρατο εχθρό. Ποιόν εχθρό;

Δυστυχώς όμως για εσάς και ΕΥΤΥΧΩΣ για το άθλημα, τους αθλητές, τους γυμναστές, τους κριτές, τα σωματεία, τους εθελοντές παράγοντες-εργάτες αλλά και τους γονείς, όλους αυτούς δηλαδή που δεν συντηρούνται από καμία ομοσπονδία αλλά ΜΟΝΟ από την δουλειά τους, τον κόπο τους, την ικανότητά τους και το μεράκι τους, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΟΡΑΤΟΣ εχθρός, παρά μόνο ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ! Και το φώς όταν έρθει η ώρα της ανατολής θα δείξει την επόμενη μέρα.

Ποια είναι τα σωματεία ‘σφραγίδα’ του ΣΕΓΑΣ

Και πάμε τώρα στο δεύτερο μέρος που άνοιξε με την πρόσφατη τοποθέτησή του ο κ.γενικός γραμματέας προφανώς και με τις ευλογίες του κ.προέδρου με αναφορές σε σωματείο ‘σφραγίδα’.

Αξιότιμοι κύριοι, η επικοινωνιακή σας τακτική δυστυχώς για εσάς έχει ξεπεραστεί και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Είμαστε πλέον στο 2020 που η επικοινωνία και η διοίκηση, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με αυτήν του 1990, ούτε με αυτήν του 2000, ούτε με αυτήν του 2010, ούτε καν με αυτήν του 2015, με τις οποίες γαλουχηθήκατε και λειτουργήσατε τόσες δεκαετίες.

Είναι αναμενόμενο και λογικό όντας εγκλωβισμένοι σε ένα απαρχαιωμένο μοντέλο διακυβέρνησης του ελληνικού στίβου που διαμορφώθηκε και με την δική σας συμμετοχή φυσικά, να έχετε πλέον πολύ περιορισμένες δυνατότητες να εμπνεύσετε αλλά και να πείσετε πως δικαιούστε άλλης μία ευκαιρίας για να εκλεγείτε για 7η φορά εσείς κ.Σεβαστή και για 6η φορά εσείς κ.Παναγόπουλε και να φτάσετε στα 38 και 25 χρόνια διακυβέρνησης του ΣΕΓΑΣ.

Οι ανακοινώσεις όμως και οι αποφάσεις σας κ.πρόεδρε και κ.γενικέ γραμματέα, θίγουν πολλά σωματεία που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «σφραγίδα» και ευτυχώς η ετήσια αξιολόγηση των σωματείων από τον ΣΕΓΑΣ είναι στην διάθεση όλων και σας διαψεύδει. Όποιος κάνει τον κόπο και προχωρήσει στην αντιστοιχία παράγοντα-σωματείου θα ανακαλύψει πως τα μισά σχεδόν μέλη του ΔΣ της ομοσπονδίας εκπροσωπούν και εκλέγονται από σωματεία που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της αξιολόγησης των τελευταίων ετών.

Οπότε, ναι έχετε απόλυτο δίκιο για την ύπαρξη σωματείων «σφραγίδα», καθώς με τα στοιχεία της ομοσπονδίας η εκτίμηση είναι πως υπάρχουν περισσότερα από 70-80 τέτοια σωματεία-μέλη. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ΕΡΜΗΣ 1877 δεν ανήκει σε αυτά. Και πως θα μπορούσε να ανήκει όταν και η αξιολόγηση μιλάει από μόνη της και όταν έχει στις τάξεις του περισσότερους από δεκαπέντε ενεργούς αθλητές άνω των 13 ετών εκ των οποίων οι περισσότεροι συμμετέχουν κανονικά στα πανελλήνια πρωταθλήματα.
Να αναφέρουμε μερικούς με αυτούς; Αλεξία Παππά (5000μ., 10.000μ., ημιμαραθώνιος, μαραθώνιος), Κατερίνα Γαστεράτου (ύψος), Αντώνης Μέρλος (ύψος), Νίκος Σάκης (3000μ., 3000μ.φ.εμπ., ανώμαλος), Βίκυ Γκατζά (ύψος), Άγγελος Βαδιάκας (ύψος), Μύρων Γιαννάκης (ύψος), Λίνος Γιαννάκης (ύψος), Τζία Πεχλιβανίδου (ύψος).

Όμως προφανώς επειδή γνωρίζετε πως ο ΕΡΜΗΣ 1877 έχει ανεξάρτητη φωνή και είναι ένα από τα ολοένα και περισσότερα σωματεία του ΣΕΓΑΣ που δεν ελέγχονται από προεκλογικούς μηχανισμούς, που δεν εξαρτώνται από μικροεξυπηρετήσεις και που κάνουν πολυεπίπεδο έργο στον αθλητισμό και την κοινωνία, επιλέγετε την λάσπη μήπως και μείνει τίποτε.

Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς ποιό από τα σωματεία των μισών και πλέον μελών του ΔΣ της ομοσπονδίας, είχε ποτέ όχι επτά-οκτώ, αλλά έστω δύο-τρείς αθλητές του να συμμετέχουν σε πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου κατηγορίας από Π-Κ έως Α-Γ; Εμείς αναρωτηθήκαμε, το ερευνήσαμε και καταλάβαμε που βάζει ο κ.γενικός την «σφραγίδα» του ΣΕΓΑΣ και ανακαλύψαμε την αγωνιστική εικόνα σωματείων και εκπροσώπων που είναι στο ΔΣ της ομοσπονδίας εδώ και πολλά χρόνια.

Ο α’ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος (από το 2004 στο ΔΣ), είναι πρόεδρος του Φιλαθλητικού Καλλιθέας, σωματείου που την τελευταία τετραετία βρίσκεται στις θέσεις Νο 272, Νο 295, Νο 273 και Νο 247 της ετήσιας αξιολόγησης με τεράστιο ερωτηματικό την παρουσία του στα πανελλήνια πρωταθλήματα Α-Γ, Ν-Ν, Ε-Ν, Π-Κ από το 2016 έως το 2019.

Η β’ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Πολυξένη Αργειτάκη (από το 2008 στο ΔΣ), είναι εκπρόσωπος του σωματείου Λύκαια Μεγαλόπολης που την τελευταία τετραετία βρίσκεται στις θέσεις Νο 155, Νο 183, Νο 189 και Νο 166 της ετήσιας αξιολόγησης με μηδαμινή παρουσία στα πανελλήνια πρωταθλήματα Α-Γ, Ν-Ν, Ε-Ν, Π-Κ από το 2016 έως το 2019.

Ο α’ ειδικός γραμματέας και επικεφαλής αγώνων του ΣΕΓΑΣ Θανάσης Ράπτης (από το 2012 στο ΔΣ), είναι πρόεδρος του σωματείου Φιλαθλητικός Άργος Ορεστικού που την τελευταία πενταετία βρίσκεται στις θέσεις Νο 172, Νο 267, Νο 178, Νο 190 και Νο 203 της ετήσιας αξιολόγησης με σχεδόν μηδενική παρουσία (πλην μία 44χρονης μαραθωνοδρόμου) στα πανελλήνια πρωταθλήματα Α-Γ, Ν-Ν, Ε-Ν, Π-Κ του από το 2015 έως το 2019.

Ο ταμίας του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Ψωμιάδης (από το 2016 στο ΔΣ), είναι πρόεδρος του σωματείου διαχρονικών αθλητών ΣΕΔΑΣ Περάματος που την τελευταία πενταετία βρίσκεται στις θέσεις Νο 176, Νο 123, Νο 152, Νο 129 και Νο 180 της ετήσιας αξιολόγησης με μηδαμινή την παρουσία του στα πανελλήνια πρωταθλήματα Α-Γ, Ν-Ν, Ε-Ν, Π-Κ από το 2015 έως το 2019.

Το μέλος του ΔΣ και επικεφαλής της επιστημονικής επιτροπής του ΣΕΓΑΣ Σπύρος Κέλλης (από το 2012 στο ΔΣ), είναι εκπρόσωπος του σωματείου Άδωνις Θέρμης που την τελευταία πενταετία βρίσκεται στις θέσεις Νο 261, Νο 257, Νο 251, Νο 204 και Νο 244 της ετήσιας αξιολόγησης με τεράστιο ερωτηματικό την παρουσία του στα πανελλήνια πρωταθλήματα Α-Γ, Ν-Ν, Ε-Ν, Π-Κ από το 2015 έως το 2019.

Το μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Μιχάλης Παυλούς (από το 2012 στο ΔΣ), είναι εκπρόσωπος του ΓΣ Νέων Λέρου, σωματείου που την τελευταία τριετία βρίσκεται στις θέσεις Νο 265, Νο 170 και Νο 170 της ετήσιας αξιολόγησης με σχεδόν μηδενική παρουσία (πλην μία τιμωρημένης μαραθωνοδρόμου) στα πανελλήνια πρωταθλήματα Α-Γ, Ν-Ν, Ε-Ν, Π-Κ του 2019, του 2018 και του 2017 αντίστοιχα.

Το μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Ιάκωβος Πετσούλας (από το 2004 στο ΔΣ), είναι πρόεδρος του σωματείου ΓΣ Δεσκάτης που την τελευταία τετραετία βρίσκεται στις θέσεις Νο 222, Νο 208, Νο 150 και Νο 171 της ετήσιας αξιολόγησης με μηδαμινή παρουσία στα πανελλήνια πρωταθλήματα Α-Γ, Ν-Ν, Ε-Ν, Π-Κ από το 2016 έως το 2019.

Το μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Αποστολόπουλος (από το 2012 στο ΔΣ), είναι ο εκπρόσωπος του σωματείου ΓΑΣ Ενιπέας Λιτοχώρου που την τελευταία τετραετία βρίσκεται στις θέσεις Νο 208, Νο 200, Νο 183 και Νο 188 της ετήσιας αξιολόγησης με μηδαμινή παρουσία στα πανελλήνια πρωταθλήματα Α-Γ, Ν-Ν, Ε-Ν, Π-Κ από το 2016 έως το 2019.

Το μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Βόσσος (από το 2016 στο ΔΣ), είναι ο εκπρόσωπος του σωματείου Αστέρας ’90 Αιγάλεω που την τελευταία διετία βρίσκεται στις θέσεις Νο 165, Νο 164, Νο 114 και Νο 154 της ετήσιας αξιολόγησης με μηδαμινή παρουσία στα πανελλήνια πρωταθλήματα Α-Γ, Ν-Ν, Ε-Ν, Π-Κ από το 2016 έως το 2019.

Το μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μπόλλας (από το 2004 στο ΔΣ), είναι ο εκπρόσωπος του σωματείου ΑΣ Αργολίδα 2000 που την τελευταία πενταετία βρίσκεται στις θέσεις Νο 202, Νο 144, Νο 138, Νο 151 και Νο 164 της ετήσιας αξιολόγησης με ερωτηματικό την παρουσία στα πανελλήνια πρωταθλήματα Α-Γ, Ν-Ν, Ε-Ν, Π-Κ από το 2015 έως το 2019.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα!».

ΠΗΓΗ sportsfeed.gr

Σχολιάστε

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα στη κατηγορία Uncategorized