Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Σίγουρo ταμείο αν ακολουθήσεις αυτά τα βήματα!

Σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να ακολουθήσει κάθε παίκτης για να έχει κέρδος στο στοίχημα.

Το νούμερο ένα ζητούμενο στο στοίχημα, είναι το κέρδος. Όλοι αναζητούν τον καλύτερο τρόπο παιχνιδιού, τη σωστή τακτική, τα οποία θα οδηγήσουν στην επιτυχία.

Ωστόσο, δεν είναι κάτι που έρχεται εύκολα, από τη μια μέρα στην άλλη και εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες. Ένας από τους σημαντικότερους είναι η στρατηγική. Ένας δεύτερος είναι οι αποδόσεις που προσφέρονται και ειδικότερα το σωστό διάβασμα αυτών.

Ο κάθε παίκτης μπορεί να ακολουθήσει τη δική του τακτική που θα του αποφέρει κέρδος, γι’ αυτό είναι σημαντικό να διαλέξει μέσα από μελέτη, ποια του ταιριάζει ανάλογα φυσικά και με το κεφάλαιο που έχει να διαχειριστεί.

Οι έμπειροι παίκτες στοιχήματος λαμβάνουν υπόψη τους την «αξία» που έχει ένα ποντάρισμα. Μελετούν τα δεδομένα για να δουν αν πρέπει να στοιχηματίσουν σε κάποιον αγώνα ή όχι. Δεν υπάρχει αξία για ποντάρισμα σε όλα τα ματς άλλωστε.

Σίγουρα δεν πρέπει να αμελούμε τα φαβορί καθώς στην πλειοψηφία των παιχνιδιών τους επιβεβαιώνονται. Όμως, το σημαντικό είναι να ερευνούμε διεξοδικά κάθε πιθανή επιλογή. Μια απόδοση κάτω του 1.50, πιθανότατα συνιστά «value bet».

Όμως, δεν πρέπει ποτέ να είμαστε απόλυτοι, γύρω από τον τρόπο που παίζουμε στοίχημα. Φυσικά και τα μεγάλα φαβορί αξίζουν σε πολλές περιπτώσεις το ποντάρισμά μας αρκεί αυτό να μην είναι χωρίς μελέτη των δεδομένων.

Οφείλουμε πρωτίστως να ενημερωθούμε για την ειδησεογραφίαΑπουσίες παικτών, βαθμολογικό ενδιαφέρον, παράδοση, το ταξίδι της εκάστοτε ομάδας, τα επόμενα ματς και κατά πόσο είναι σημαντικά για τους στόχους της, τις ενδεχόμενες αλλαγές στην ενδεκάδα ή το σύστημα. Αφού “ερευνήσουμε” όλα τα παραπάνω, επιλέγουμε πονταρίσματα ακόμα και σε μικρές αποδόσεις. Στοιχηματικά, υπάρχει αξία στα φαβορί, αλλά τίποτα δεν πρέπει να γίνεται στα «τυφλά».

Πολλοί παίκτες χρησιμοποιούν τη στρατηγική με τα χρονικά όρια. Γίνεται… παιχνίδι με το ρολόι, με άλλα λόγια. Πώς γίνεται αυτό; Είναι απλό. Χωρίζετε το κουπόνι σε ζώνες σύμφωνα με την έναρξη των αγώνων. Για παράδειγμα από τις 15:00 ως τις 17:00. Από τις 17:30 μέχρι τις 20:30 κ.ο.κ. Αυτό επαφίεται στη δική σας βούληση αλλά και στο πρόγραμμα που υπάρχει διαθέσιμο.

Το Σαββατοκύριακο που ο όγκος αγώνων είναι πολύ μεγαλύτερος, είναι πιο εύκολος ο διαχωρισμός σε ζώνες, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει ποικιλία και στις καθημερινές. Αφού το κάνετε αυτό, αρχίζετε να μελετάτε τα παιχνίδια, ή συνδυάζετε κάποιες από τις παραπάνω τακτικές στο ποντάρισμα με την ώρα.

Η εν λόγω τακτική πονταρίσματος έχει πολλά πλεονεκτήματα. Υπάρχει συνεχής διαθεσιμότητα εντός της ημέρας και μπορείτε να καλύψετε άμεσα προηγούμενες απώλειες. Ακόμη, σας δίνεται η ευκαιρία να μάθετε και να ασχοληθείτε με λίγκες που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε. Τέλος, αν εφαρμόσετε σωστά το πλάνο σας βοηθά να τελειώσετε τη μέρα με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Στα μειονεκτήματα συμπεριλαμβάνονται ότι η διαρκής ροή ενδέχεται να σας παρασύρει. Συνήθως η διάρκεια τρώει τον παίκτη. Αν δεν αποφασίσετε από πριν σε ποιες ζώνες (χρονικές) θα παίξετε, τότε μπορεί εύκολα να χάσετε απόλυτα τον έλεγχο. Επίσης, ενδέχεται να σας εξαναγκάσει να ποντάρετε κάπου, ακόμη κι όταν σε μία ζώνη δεν βρίσκετε κάποιο δυνατό σημείο.

Τέλος, μπορεί να σας βάλει εύκολα στο κυνήγι των χαμένων. Αν ηττηθείτε με άσχημο τρόπο σε ένα προηγούμενο στοίχημα, ενδέχεται στην επόμενη ζώνη να αφήσετε στην άκρη το πλάνο σας και να ποντάρετε περισσότερα από αυτά που στην αρχή είχατε προγραμματίσει.

Η στρατηγική στο στοίχημα είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες ώστε να είναι κανείς κερδισμένος μακροπρόθεσμα. Πρέπει όμως να συνδυαστεί με υπομονή και πολλή μελέτη για να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

πηγή:sport-fm.gr

Σχολιάστε

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Περισσότερα στη κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ