Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρεπόρτερ χτυπήθηκε στο κεφάλι από μπάλα του μπέιζμπολ με 152 χλμ/ώρα

Η δημοσιογράφος, Κέλσι Γουάινγκερτ, που κάνει ρεπορτάζ στη Major League Baseball (MLB), χτυπήθηκε στο κεφάλι από μια μπάλα του μπέιζμπολ που ταξίδευε με 95 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα να περάσει πέντε ώρες στο νοσοκομείο και να κάνει ράμματα.

Ένα ατύχημα είχε η ρεπόρτερ της Major League Baseball (MLB), Κέλσι Γουάινγκερτ, η οποία κάλυπτε τον αγώνα μεταξύ των Colorado Rockies και των San Francisco Giants.

Όπως έκανε γνωστό η δημοσιογράφος χτυπήθηκε στο κεφάλι από μια μπάλα του μπέιζμπολ που ταξίδευε με 95 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα να περάσει πέντε ώρες στο νοσοκομείο και να κάνει ράμματα.

‘”Έκανα αξονική τομογραφία για να ελέγξω για εσωτερική αιμορραγία/κατάγματα και βγήκε καθαρή, δόξα το Θεό. Μου έκαναν εσωτερικά και εξωτερικά ράμματα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Γουάινγκερτ.

 

πηγή:sport24.gr

Σχολιάστε

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα στη κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ