
Τα σενάρια ήθελαν τον σούπερ σταρ της ομάδας της Ουάσινγκτον να συνεχίζει μακριά από τους Ουίζαρντς, όμως ο ίδιος σε δηλώσεις του στο «Forbes» αποκάλυψε πως θα παραμείνει στον σύλλογο.
«Ο κόσμος με κοιτάζει σαν τρελός, αλλά έχω μεγάλη επιθυμία να κάνω τα πράγματα να δουλέψουν εδώ και να κερδίσω. Αυτή είναι η ομάδα που με ανέδειξε. Είναι εξαιρετικά πιστοί, έχω εξαιρετική σχέση με τους ιδιοκτήτες και με το front office μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπιλ.
Και συνέχισε:«Νιώθω ότι αν κερδίσω ένα πρωτάθλημα στους Ουίζαρντς, η δουλειά που έγινε, με όλα όσα έχω περάσει και όλες τις αντιξοότητες και τα σκαμπανεβάσματα που έχω υποφέρει, θα έκανε τον τίτλο πολύ πιο γλυκό, πιο αξιόλογο. Λατρεύω τη ρουτίνα και μερικές φορές να πηγαίνω ενάντια σε όλες τις πιθανότητες».
Ο Μπιλ μάλιστα πήρε το μάξιμουμ συμβόλαιο από τους Ουίζαρντς που θα του προσφέρει 251 εκατ. δολάρια για τα επόμενα 5 χρόνια.
πηγή:sdna.gr
