
Οι Ελπιδες Αμυνταίου δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στον Ορφέα Κατερίνης για την Α2 Γυναικών στο χάντμπολ και επικράτησαν άνετα με σκορ 37-9.
Οι Ελπίδες πήραν από την αρχή κεφάλι στο σκορ και έκλεισαν το ημίχρονο με το εμφατικό 17-5. Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τη Ντίνα να πετυχαίνει 13 τέρματα και την Καπετανοπούλου 9 για τις νικήτριες.
Στο παιχνίδι τιμήθηκε η μνήμη του Γρηγόρη Καναργελίδη ο οποίος χάθηκε σε ηλικία 29 ετών, στις 22 Ιανουαρίου 1995, πριν από ακριβώς 27 χρόνια, στη διάρκεια του παιχνιδιού Αμύντα Αμυνταίου-Ζαφειράκη Νάουσας ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ανεβάσει τη φανέλα του σε περίοπτη θέση στο γήπεδο.
Τα πεντάλεπτα : 3-0, 8-1, 8-3, 11-3, 14-4, 17-5 ( ημίχρονο ), 19-6, 23-6, 27-6, 30-6, 33-7, 37-9.
Διαιτητές : Μαυρίδης-Τομίδης.
ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ : Αντωνιάδου 1, Βασιλείου, Ηλεκτρίδου, Ντίνα 13, Μπουρή, Μίτις, Π.Πανταζή 5, Σ.Πανταζή 1, Παρχαρίδου 4, Σ.Κουτσουρίδου, Α.Κουτσουρίδου 2, Κακλίδου 2, Καπετανοπούλου 9.
ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ : Χριστοφορίδου, Ανανιάδου, Λατολάρι 3, Νόου, Ζάχου 3, Χατζηκοσμά, Λούλα, Τσακλουνίδου 1, Αναστασίου, Σκούφα, Ασαρίδου, Λύρα 2.
