Connect with us

ΕΟΚ

MME: Διαπιστεύσεις για τους αγώνες προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών

Η Εθνική Ανδρών στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ 2022, αλλά και για τους αγώνες με Βέλγιο και Σερβία για τη Β’ Προκριματική Φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα δώσει τέσσερις αγώνες προετοιμασίας στο ΟΑΚΑ: Με την Ισπανία στις 9 Αυγούστου μια αναμέτρηση με τη στήριξη του Χρυσού Χορηγού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, του ΟΠΑΠ και θα ακολουθήσει το τουρνουά Aegean Ακρόπολις (17-19/8).

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ (περιλαμβάνονται δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, τεχνικοί) που θέλουν να αιτηθούν διαπίστευσης για να καλύψουν τις αναμετρήσεις, παρακαλούνται να αποστείλουν στο [email protected], ως την 1η Αυγούστου για τον αγώνα Ελλάδα – Ισπανία και ως τις 8 Αυγούστου για το Aegean Ακρόπολις, τα εξής στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο:

Τηλέφωνο:

Email:

Αρ. Επαγγελματικής Ταυτότητας (ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ, ΕΦΕ)*: 

ΜΜΕ:

*Αν δεν υπάρχει επαγγελματική ταυτότητα, αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, ώστε μπορεί να γίνει μια ταυτοποίηση στην παραλαβή της διαπίστευσης.

*Παράκληση στην αίτηση διαπίστευσης να υπάρχει ένδειξη για το αν αφορά τον φιλικό αγώνα με την Ισπανία ή το τουρνουά Aegean Ακρόπολις.

Θα εκδοθεί μία διαπίστευση ανά μέσο, ενώ δεν θα εκδοθούν διαπιστεύσεις για προσωπικά blog. Προτεραιότητα θα δοθεί σε σάιτ που καλύπτουν αθλητικές εκδηλώσεις.

*Για τους αγώνες της Β’ Προκριματικής Φάσης με Σερβία και Βέλγιο οι διαπιστεύσεις γίνονται μέσω του media portal της FIBA. Οι διαπιστεύσεις έχουν ήδη ανοίξει και η προθεσμία είναι ως τις 22 Αυγούστου.

Σχολιάστε

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα στη κατηγορία ΕΟΚ