
Τεταμένες φαίνεται να είναι οι σχέσεις ανάμεσα στον Conor McGregor και τον Κhamzat Chimaev . Ο δεύτερος μάλιστα, έχει υπάρξει πολλές φορές προκλητικός απέναντι στον Notorious. Η παρουσία των μαχητών στο Fight Island είναι σίγουρο πως θα ανάψει φωτιές, με τον Chimaev να προχωρά σε «βαρύγδουπες» δηλώσεις και την ατμόσφαιρα να μυρίζει… μπαρούτι.
«Aν τον δω στο νησί, θα γίνει σίγουρα κάτι σοβαρό. Το UFC θα πρέπει να το…αποκρύψει», ανέφερε ο Chimaev, που έγινε πασίγνωστος στο κοινό σε σύντομο χρονικό διάστημα με τρεις νίκες μέσα στο 2020. Στόχος του είναι να νικήσει μεγάλα ονόματα, μεταξύ αυτών και ο McGregor.
Ο Ιρλανδός από την πλευρά του, είναι αφοσιωμένος στον αγώνα του στις 23 Ιανουαρίου με τον Dustin Poirier, χωρίς να ασχολείται με τον περίγυρο των αθλητών που τον προκαλούν,όπως o Chimaev.
Ο Dana White με την απόφαση του να χωρέσει σε μία εβδομάδα τρία event στο Fight Island δίνει τον χώρο σε παρασκηνιακό πόλεμο μεταξύ των αθλητών που αναπόφευκτα θα συναντηθούν. Ο Ιανουάριος του 2021 θα είναι ο πιο καυτός μήνας!
πηγή sports3.gr
