Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κουμπούρας: «Εμείς ασχολούμαστε με ανόδους και επανέναρξη αντί να διεκδικούμε τα αυτονόητα όλοι μαζί»

Ο γκάρντ του Οίακα Ναυπλίου, Φάνης Κουμπούρας σχολίασε την επιχορήγηση της Κυβέρνησης στους Καλλιτέχνες και απηύθυνε κάλεσμα στους συναδέλφους του να διεκδικήσουν όλοι μαζί τα… αυτονόητα.

Η Κυβέρνηση, αποφάσισε να διανείμει 15 εκατομμύρια ευρώ για δράσεις ενίσχυσης πολιτιστικών προγραμμάτων -όπως animation και χορός και φυσικά αυτό έφερε κύμα αντιδράσεων από μπασκετμπολίστες που δεν έχουν να λαμβάνειν τίποτα. 

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον συνάδελφο του, Νικόλα Παπανικολάου, κινήθηκε ο πολύπειρος γκάρντ του Οίακα Ναυπλίου, Φάνης Κουμπούρας, στέλνοντας ουσιαστικά μήνυμα συσπείρωσης στους καλαθοσφαιριστές, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να διεκδικήσουν τα αυτονόητα, όπως έκαναν και οι καλλιτέχνες.

Αναλυτικά ο σπουδαίος αυτός περιφερειακός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Βγαίνουν όλοι οι καλλιτέχνες και διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν συμπεριληφθεί όλοι οι κλάδοι τους στα επιδόματα και τους δίνουν 15εκ και μπράβο τους, Μπράβο τους!!!
Εμείς ασχολούμαστε με το αν πρέπει να ξεκινήσει ή όχι το πρωτάθλημα και αν πρέπει να ανέβω εγώ ή ο αντίπαλος μου!
Άμα δεν διεκδικήσουμε τα αυτονόητα όλοι μαζί τότε δεν θα πετύχουμε ποτέ τίποτα.»

 

ΠΗΓΗ basketblog.gr

Σχολιάστε

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα στη κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ