Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Η παρουσία της προαγωνιστικής ομάδας της Κ.Ε. Κοζάνης στους θερινούς αγώνες στα Ιωάννινα

Η Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης (Κ.Ε.Κ.) πήρε μέρος με μεγάλη επιτυχία στους Επίσημους Θερινούς Αγώνες Πρωταθλήματος προ-αγωνιστικών κατηγοριών (αγόρια και κορίτσια 9 έως 12 ετών) που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), σε όλες τις περιφέρειας της Χώρας.

Συγκεκριμένα η Κ.Ε.Κ. το Σάββατο 3 Ιουλίου συμμετείχε με 24 αθλητές και αθλήτριες στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην περιφέρεια Ηπείρου στο κολυμβητήριο Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ), αν και κανονικά ανήκει στην περιφέρεια Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Στους Αγώνες συμμετείχαν 14 ομάδες με 151 αθλητές και αθλήτριες.

Οι αθλητές και αθλήτριες της Κ.Ε.Κ. παρά τις ειδικές συνθήκες που αντιμετώπισαν λόγω των γνωστών περιορισμών της εξάπλωσης της COVID-19, σε όλη τη φετινή αγωνιστική περίοδο, κατάφεραν να διατηρηθούν σε υψηλή αγωνιστική κατάσταση και στον ένα και μοναδικό αγώνα που συμμετείχαν για φέτος, βελτίωσαν τους χρόνους τους και πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση οδηγώντας την Κ.Ε.Κ. στην  1η θέση της κατάταξης των ομάδων, κατακτώντας 41 μετάλλια, όπως παρουσιάζονται στον ακόλουθο συγκεντρωτικό πίνακα:

 ΜΕΤΑΛΛΙΑ

ΧΡΥΣΑ   ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΣΥΝΟΛΟ

ΑΤΟΜΙΚΑ 18        9                    6         33

ΟΜΑΔΙΚΑ 7        1                0         8

ΣΥΝΟΛΟ 25      10                6        41

Στα ατομικά αγωνίσματα οι αθλητές και οι αθλήτριες μας κατέκτησαν 18 πρώτες θέσεις, 9 δεύτερες θέσεις και 6 τρίτες θέσεις.

Στα ομαδικά αθλήματα οι αθλητές- αθλήτριες μας κατέκτησαν 7 πρώτες θέσεις και 1 δεύτερη θέση.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες της Κ.Ε.Κ. που συμμετείχαν στην αποστολή τη ομάδας αποτελούμενη από τους (αλφαβητικά): Γκουρτσούλη Φωτεινή, Γουλιού Φωτεινή, Ζάμπρου Υβόνη, Καραγιαννάκη Σοφία, Κιομπέλη Δήμητρα, Κοκκαλιάρη Βασιλική, Κουτσώνα Ελένη, Λίτα Αφροδιτη, Μητράγκα Νικόλαο, Μπατσίλη Αικατερίνη, Μπατσίλη Δημήτριο, Μπλατσιώτη Αντωνία, Παππά Αναστασία, Πεχλιβανίδη Γεώργιο, Σταμούλη Χρυσάνθη Μαρία, Στιούκη Ευαγγελία, Τασιόπουλο  Κωνσταντίνο, Τάτσινα Δημήτριο, Τζουκόπουλο Ευάγγελο, Χαλκιά Δήμητρα, Χατζηγεωργιάδη Εμμανουήλ, Χλιαρά Γεώργιο, Ψωμιάδου Άννα, Ψωμιάδου Μαρία.

Τα παιδιά αυτά ακολούθησαν αυτή την ιδιαίτερη χρονιά ένα πρόγραμμα προετοιμασίας με εξ’ αποστάσεως εκγύμναση, με ατομική άσκηση και το τελευταίο  μόνο διάστημα με προπόνηση στο νερό, κάνοντας καθημερινά θυσίες προκειμένου να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σ’ όλες και όλους για την συνέπεια τους, το πάθος τους και την υπομονή τους στο δύσκολο και απαιτητικό άθλημα της κολύμβησης και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία γιατί το αξίζουν.

Τέλος θα πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα στην προπονήτρια της προ-αγωνιστικής ομάδας του Συλλόγου, την κα. Μαρία Αμπατζίδου που με  την συστηματική και μεθοδική δουλειά της, την συνδρομή του Τεχνικού Συμβούλου της Ομάδας κ. Μάρκου Μανταλούφα καθώς και τη βοήθεια της κας. Ραφαηλίας Χοροζίδου,  κατάφερε να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τη φετινή δύσκολη αγωνιστική σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί και κάτι που δίνει ακόμη μεγαλύτερη διάσταση στην επιτυχημένη παρουσία της προ-αγωνιστικής ομάδας της Κ.Ε.Κ. στους φετινούς Θερινούς Αγώνες πρωταθλήματος. Ακόμη κι αν η ομάδα συμμετείχε στους Αγώνες της περιφέρειας Κεντροδυτικής Μακεδονίας στους οποίους κανονικά υπάγεται, που πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή πολλών εκατοντάδων αθλητών και ιστορικών συλλόγων όπως ο ΠΑΟΚ, ο Άρης. κτλ, σύμφωνα με τις επιδόσεις και τους χρόνους που σημείωσαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της Κ.Ε.Κ. θα κατακτούσαν και  εκεί την πρώτη θέση της κατάταξης!

Σε επόμενο δελτίο θα αναφερθούμε αναλυτικά στις επιδόσεις των αθλητών μας.

Οι επιτυχίες έρχονται με συστηματική δουλειά, υπομονή και επιμονή.

Για το Δ.Σ. της Κ.Ε.Κ.

 

 

 

Σχολιάστε

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα στη κατηγορία ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ