Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκλογές ΕΟΚ: Οι αποδόσεις στο στοίχημα, οι υποψήφιοι και τα τελευταία νέα

Εδώ και δυο μέρες έχουν αλλάξει και πάλι οι αποδόσεις που δίνει η εταιρία stoiximan για τους υποψηφίους για την προεδρία της ΕΟΚ.

Ο κ. Λιόλιος έχει κατέβει στο 1.40 από το 1.60 δείχνοντας να είναι το απόλυτο φαβορί. Συνεχίζει αθόρυβα τις συναντήσεις με ομάδες αφιερώνοντας χρόνο στον καθένα συνομιλώντας μαζί τους, καταγράφει, ακούει και μαθαίνει τα προβλήματα της κάθε ομάδας σε κάθε πόλη και περιφέρεια. Δείχνει να μην τον ενδιαφέρει η έντονη και ανούσια δημοσιότητα και έχει επικεντρωθεί στον βασικό στόχο που είναι η επόμενη μέρα.

 

 

Ο κ. Φασούλας από το 2.50 πήγε στο 2.75 και πλέον βρίσκεται στο 3.00 η απόδοσή του χάνοντας συνεχώς έδαφος. Από την μια επηρεάζεται άμεσα από την υποψηφιότητα του κ. Παπανικολάου, του νέου εκλεκτού του Βασιλακόπουλου, ενώ και το ”παλιό” που κουβαλά μαζί του στους υποψηφίους, δείχνει να μην τον βοήθα όσο θα περίμενε, μιας και η επόμενη νέα μέρα με αρκετά “παλιά” στελέχη δεν μπορεί να περάσει στις ομάδες τόσο εύκολα. Παρόλα αυτά ακόμα δεν έχει τελειώσει οριστικά τίποτα και παραμένει η δεύτερη πιο δυνατή υποψηφιότητα.

Ο κ. Παπανικολάου από την ημέρα που ανακοινώθηκε (όχι επίσημα) ότι θα είναι ο εκλεκτός του κ. Βασιλακόπουλου ξεκίνησε με την απόδοση να βρίσκεται στο 5.50 και πλέον βρίσκεται στο 8, σημειώνοντας μεγάλη διάφορα μέσα σε λίγες μέρες. Πολλά ονόματα, κάποια εκ των οποίων σοβαρές υποψηφιότητες, ακούγονται πως θα πλαισιώσουν αυτήν την προσπάθεια, αλλά επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. Όσοι έχουν απομείνει και δεν έχουν “προδώσει” τον Βασιλακόπουλο έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα να βρουν υποψηφίους σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδος, προσπαθώντας να δυναμώσουν όσο μπορούν αυτή την προσπάθεια.

Στη τέταρτη θέση βρίσκεται με απόδοση 15.00 ο κ. Δελημπαλταδάκης Τάσος, γνωστός μάνατζερ παιχτών, ο οποίος όμως κατεβαίνει υποψήφιος σύμβουλος και όχι για πρόεδρος. Έχει ξεκινήσει τον αγώνα του βλέποντας ομάδες, συνομιλώντας μαζί τους και σύμφωνα με τις πληροφορίες τα πηγαίνει αρκετά καλά.

Στις δυο τελευταίες θέσεις βλέπουμε τον κ. Σγουρό Γιάννη με την απόδοση στο 20.00. Ο πρώην Περιφερειάρχης δεν έχει κάνει κάποια δήλωση εδώ και καιρό, ούτε κάποια δημόσια παρέμβαση και δεν ξέρουμε αν θα παραμείνει υποψήφιος μέχρι τέλους. Ενώ ο τελευταίος στην λίστα των υποψήφιων κ. Τσαγκρώνης Παναγιώτης με την ιδία απόδοση στο 20.00 δεν μπορεί να είναι υποψήφιος λόγο του ορίου ηλικίας.

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ

Πλέον η Προεδρία αρχίζει να ξεκαθαρίζει, αν και υπάρχει αρκετό διάστημα μέχρι την ημέρα των εκλογών, όποτε πλέον όλο το παιχνίδι επικεντρώνεται στο θέμα των συμβούλων. Εκεί θα κριθεί το σημαντικότερο κομμάτι αυτών των εκλογών. Ας ρίξουμε μια ματιά στα ονόματα των υποψηφίων του κ. Λιόλιου, ο οποίος ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει την λίστα του και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, μιας και ακούγονται αρκετά σοβαρά και φρέσκα πρόσωπα, καθώς και του κ. Φασούλα που από ότι δείχνει (εκτός απροόπτου) να έχει κλείσει την λίστα των υποψηφίων του.

ΛΙΟΛΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

1.Ντάκουρης Βασίλης

2.Δίτσιος Τρύφωνας

3.Μαρλαφέκας Κώστας

4.Κωνσταντινιδου Άννη

5.Ευαγγέλου Δημήτρης

6.Ασημακόπουλος Κωνσταντίνος

7.Τάκης Λάμπρος

8.Ντικούδης Δήμος

Με την υποψηφιότητα Λιόλιου έχουν ταχτεί και αρκετές ομάδες με επίσημη ανακοίνωση τους όπως ο ΓΑΣ Κομοτηνής, Πόλις Καλλιθέας και ο Πανελλήνιος κ.α. ενώ και ο Σταυρόπουλος ”Magic” Νίκος θα στηρίξει την προσπάθεια με την εμπειρία του και την επιστημονική του γνώση όπως δήλωσε επίσημα.

ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

1.Γκιουλιστάνης Κίμων

2.Ιωάννου Μέμος

3.Κώτσης Κώστας

4.Μαρκάκης Μπάμπης

5.Νέγρης Βασίλης

6.Νικάκης Κώστας

7.Οικονόμου Φίλιππος

8.Παπαγιαννούλης Αντώνης

9.Παπαδόπουλος Δημήτρης

10.Ρεντζιάς Ευθύμης

11.Σαββίδης Λάζαρος

12.Στασινού Βάσω

13.Τσουμής Γιάννης

14.Χριστοδούλου Φάνης

Σχολιάστε

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα στη κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ