Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Διάσταση απόψεων περί χουντικού Ασλανίδη

Καλησπέρα στον γκρινιάρη Κατάσκοπο που ξέρει 10 και γράφει τα μισά. Ακόμα και έτσι όμως είναι ο κορυφαίος ρεπόρτερ των τελευταίων 40 ετών.

Αποκαλύπτει ο Xman

Ευτυχώς δεν εφαρμόζεται ο νόμος Αυγενάκη περί ηλικιών και ο Κατάσκοπος θα συνεχίσει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και ας στεναχωρεί τους συνομίλικούς του, Ντάλτον.

Υπάρχει ή δεν υπάρχει αναφορά στον χουντικό Ασλανίδη;

Το επίσημο site της ομοσπονδίας, δημοσίευσε την απομαγνητοφωνημένη ομιλία του γενικού γραμματέα της ομοσπονδίας Βασίλη Σεβαστή προφανώς ως απάντηση για τις αναφορές στον χουντικό Ασλανίδη. Στην απομαγνητοφώνηση δεν υπάρχει πουθενά η αναφορά, ενώ αναφέρονται οι Μαυρογιαλούροι. Αντιθέτως, αυτήκοοι μάρτυρες ορκίζονται ότι άκουσσαν πολύ ξεκάθαρα την αναφορά για τον χουντικό Ασλανίδη.

  • Ποιον να πιστέψει κάποιος; Την ομοσπονδία που σαφώς και δεν είναι ανεξάρτητη ή τους μάρτυρες που σαφώς και δεν συνασπίζονται με τον γενικό γραμματέα;

Η ενόχληση του Αυγενάκη

Τα περί Ασλανίδη είναι αυτό που έχει ενοχλήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τον Λευτέρη Αυγενάκη που δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα την παρομοίωση που έκανε ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ με τον χουντικό γγ αθλητισμού.

Το φάουλ με τον Αλεξόπουλο

Πολύ μεγάλο φάουλ ήταν η φραστική επίθεση που εξαπέλυσε άνευ λόγου ο γενικός γραμματέας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου στον Αλέξη Αλεξόπουλο. Η αστοχία ήταν μεγάλη όπως και η απορία περί επιλεκτικής ευθιξίας του γενικού γραμματέα της ΕΑΣ Λέσβου.

  • Στη λίστα στήριξης της διοίκησης ΣΕΓΑΣ που βγήκε λίγα 24ωρα πριν υπήρχαν τέσσερα ονόματα που στο παρελθόν είχαν θέματα και τιμωρήθηκαν. Άλλοι για κόκα, άλλοι για «μπλε υγρά» και άλλοι για… παραδοσιακό ανατολικό αναβολικό. Άλλο λοιπόν οι αβάσιμες υπόνοιες και άλλο τα πραγματικά περιστατικά με τιμωρία. ‘Οποιος έχει απορία ή κοντή μνήμη, παίρνει τη λίστα στήριξης και Google it… Στο… προεδρικό site άλλωστε υπάρχουν αναλυτικά όλα τα ονόματα από τις αρχές των 80s.

Πρώτη «απώλεια» ο σύλλογος του αντιπροέδρου

Κάθε προσπάθεια να πάρει αναγνώριση για το σύλλογο του εγκατέλειψε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος. Ο Φιλαθλητικός Καλλιθέας που την τελευταία τετραετία βρίσκεται στις θέσεις Νο 272, Νο 295, Νο 273 και Νο 247 της ετήσιας αξιολόγησης δεν πληροί καμία προϋπόθεση και ούτε μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες για να αναγνωριστεί. Το ερωτηματικό που τίθεται είναι πως λειτουργούσε, ψήφιζε και έβγαζε και αντιπρόεδρο στην ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Θα απευθύνουμε το ερώτημα και στην ΕΑ.

Πιο ακριβός ο γιατρός της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθηνών από της σούπερ λιγκ

Για την ιστορία, ένας γιατρός αγώνα σούπερ λιγκ (ποδόσφαιρο), πληρώνεται 100 ευρώ με εργόσημο (80 ευρώ καθαρά). Ο χθεσινός πνευμονολόγος στον Άγιο Κοσμά πήρε 150 ευρώ από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας (δε γνωρίζουμε αν έκοψε παραστατικό) ενώ είναι άγνωστο πόσο πληρώνεται ο οδοντίατρος…

Στιβικό κουίζ

Και ένα κουίζ που μου έστειλαν και εγώ το έλυσα, με τη βοήθεια του Κατάσκοπου βέβαια που όλα τα ξέρει. Σε ποια ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ συνυπάρχει κριτής (αφέτης) – προπονητής – εκπρόσωπος σωματείου στον ΣΕΓΑΣ που ο ξάδελφος του είναι πρώην πρόεδρος ΕΑΣ, πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ και έχει γαμπρό που είναι υπάλληλος στην ομοσπονδία. Μπερδευτήκατε; Έχει και άλλο. Ο νυν πρόεδρος της συγκεκριμένης ΕΑΣ έχει αλλάξει εκπροσώπηση πέντε σωματείων, κάθε φορά που κάποιο από αυτά έχανε την αναγνώριση, ενώ ο πολυτάλαντος κριτής έχει και μια ιστορία με το υπουργείο παιδείας. Προσεχώς τα ονόματα.

Αύριο έχω κωπηλασία. Άπαντες είναι σκασμένοι με Καρρά και Ποστιλιόνε. Άπαντες.

ΠΗΓΗ sportsfeed.gr

Σχολιάστε

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα στη κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ