Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Δ.Παπαδόπουλος: Στο πλευρό του Π. Φασούλα κι ενοχλημένος από τον Λιόλιο

Στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα για τη διεκδίκηση του προεδρικού θώκου της ΕΟΚ, τάσσεται με επιστολή του ο άλλοτε διεθνής παίκτης του Ηρακλή και της ΑΕΚ, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Με επιστολή του, μάλιστα, εκφράζει την έντονη ενόχλησή του από όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Λιόλιος, υποψήφιος επίσης για την ΕΟΚ.

Αναλυτικά η επιστολή του Δημήτρη Παπαδόπουλου:

«Η ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

Διαβάζοντας τις χθεσινές θέσεις του ιδιοκτήτη του Προμηθέα, αισθάνθηκα έναν εσωτερικό τυφώνα να μου ανακατεύει τη ψυχή, ιδιαίτερα ενοχλημένος με το ύφος της ευθείας επίθεσης του στον Παναγιώτη Φασούλα.

Νιώθω προσωπικά θιγμένος, ως πρώην διεθνής αθλητής, ως συμπαίκτης του Παναγιώτη Φασούλα και ως λάτρης του αθλήματος, με οποιονδήποτε αμφισβητεί την αγάπη και την σφοδρή επιθυμία ιστορικών μορφών της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης, να την οδηγήσουν σε μια νέα εποχή. Θυμίζω στους προμηθευτές εσφαλμένων εντυπώσεων, ότι ο Φασούλας είναι ο δεύτερος σε αριθμό συμμετοχών στην Εθνική ομάδα μπάσκετ, κατέχει θέση στο Hall of Fame της FIBA, διετέλεσε δήμαρχος Πειραιά και θέλει να διοικήσει την ομοσπονδία με σύγχρονες αντιλήψεις και επιχειρηματικό σχέδιο.

Ο Φασούλας, ο Χριστοδούλου, ο Ρεντζιάς, ο υπογράφων το άρθρο, έχουμε ήδη δηλώσει υποψηφιότητα για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ και ακολουθούν και άλλοι, τόσο αθλητές όσο και παράγοντες του αθλητισμού και των ενώσεων, όλοι αποφασισμένοι να υπηρετήσουμε την Ελληνική καλαθοσφαίριση, εφαρμόζοντας ένα σύγχρονο επιχειρηματικό σχέδιο τεχνολογικής αναβάθμισης και βιώσιμης ανάπτυξης της ομοσπονδίας και των συλλόγων μελών της.

Στηρίζω με τιμή και ανεπιφύλακτα τον Παναγιώτη Φασούλα ως ηγέτη της λεγεώνας των Πρωταθλητών. Σε αυτό το σχέδιο, έχουν προβλεφθεί διοικητικές και εξωδιοικητικές θέσεις στελεχών καθώς και τεχνοκρατών, που θα συνδράμουν στην υλοποίηση του σχεδίου.

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ, τον Γιαννάκη, τον Παπαλουκά, τον Ντικούδη και τον Τσαρτσαρή, απέναντι στους συμπαίκτες τους, αφού και εκείνοι ανήκουν στην ίδια οικογένεια.

Θλίβομαι με την πρόταση εφαρμογής σχεδίου Marsal στο μπάσκετ, σχέδιο που εφαρμόστηκε μετά τη λήξη του Β’ Παγκόσμιου πολέμου, 80 χρόνια πριν!!

Στην σύγχρονη εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, στερέψαμε από μοντέρνες ιδέες οικονομικής ανάπτυξηςστην εποχή της καινοτομίας και ενώ το Ελληνικό μπάσκετ κατέχει αμύθητη πνευματική περιουσία, θα εφαρμόσουμε ένα απαρχαιωμένο οικονομικό σχέδιο μοιράζοντας προεκλογικές δωροεπιταγές

Κατανοώ το πρόβλημα βιωσιμότητας των συλλόγων, αλλά η λύση είναι θέμα εκπόνησης σχεδίου marketing, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο γενικότερο επιχειρηματικό πλάνο που έχει σχεδιάσει ο πυρήνας της ομάδας μας και το οποίο θα εξασφαλίζει πόρους για τα σωματεία χωρίς στέρηση ανεξαρτησίας, σε αντίθεση με το σχέδιο Marsal.

Οι προαναφερθέντες υποψήφιοι δηλώσαμε ξεκάθαρα και τίμια, όπως επιβάλλει μια χρηστή και νόμιμη διαδικασία εκλογών, την υποψηφιότητά μας, ζητώντας από τα σωματεία/ψηφοφόρους να εγκρίνουν δια της ψήφου τους, την ημέρα των εκλογών, το πρόγραμμά τους.

Η εκλογική διαδικασία προσβάλλεται βάναυσα όταν ένας θεωρητικά υποψήφιος δηλώνει ευθαρσώς, ότι θα εξετάσει αν τυγχάνει αποδοχής το σχέδιό του, για να αποφασίσει αν τελικά θα είναι και επίσημα υποψήφιος και συνεπώς δρα εκ του ασφαλούς και μεθοδευμένα.

Συμπερασματικά, η λεγεώνα των Πρωταθλητών δεν προσδοκά στο <<μετάλλιο>> της δόξας, αλλά δικαιωματικά αξίζει της εμπιστοσύνης και της στήριξης της Πολιτείας και των σωματείων, ώστε όλοι μαζί να δουλέψουμε σκληρά, όπως γνωρίζουν να κάνουν οι πρωταθλητές, για να οδηγήσουμε την Ελληνική Καλαθοσφαίριση στη Νέα Εποχή, με διαφάνεια και απαλλαγμένοι από κομματικά και συλλογικά συμφέροντα, με μοναδικό γνώμονα την εξύψωση του αθλήματος που λάτρεψε ο Ελληνικός λαός.

Με τιμή

Δημήτρης Παπαδόπουλος

Ιατρός, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών”

ΠΗΓΗ allstarbasket.gr

Σχολιάστε

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα στη κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ