Connect with us

ΕΚΑΣΔΥΜ

Αριστοτέλης Φλώρινας: Ακόμα μια χρονιά στην Γ’ Εθνική και ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους του συντελέστες.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους τους συντελεστές της χρονιάς που τελείωσε εξέδωσε η ομάδα της Φλώρινας, καθώς και την λύση συνεργασίας με τον Γιάννη Ντάγιο.

Για την νέα χρονιά η ομάδα της Φλώρινας έχει όλο τον χρόνο μπροστά της να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις στο θέμα των μεταγραφών έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο και όχι όπως πέρυσι που αποδέχθηκε την πρόταση πολύ αργά και δεν είχε περιθώριο κινήσεων και χρόνο. Η συνέπεια και η οργάνωση υπάρχουν στην ομάδα οπότε μένει ένας σωστός προγραμματισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας μέσα στην εβδομάδα αυτή αναμένεται να ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής της ομάδας που εκτός απροόπτου θα είναι ο Πέτρος Μουρουζίδης που πρόσφατα αποχώρησε από τον Πρωτέα Γρεβενών. Αν τελικά ισχυούν οι πληροφορίες μας είναι μια πολύ καλή και έμπειρη επιλογή προπονητή.

Η ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΛΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το τμήμα basket του Αριστοτέλη Φλώρινας για μια ακόμη χρονιά στους ομίλους της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας

Σύμφωνα με την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Ο.Κ. (29.05.2020), η ομάδα μας κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο (2020 – 2021) θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, αποτελώντας τον μοναδικό εκπρόσωπο της πόλης μας στις εθνικές κατηγορίες.

Σε μια χρονιά που τελείωσε με τον πλέον παράδοξο και πρωτόγνωρο για τα αθλητικά δεδομένα τρόπο, τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, θα θέλαμε πρώτα απ΄ όλα να ευχαριστήσουμε τους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Επίσης, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς το φίλαθλο κοινό της πόλης μας, που στάθηκε δίπλα μας υλικά και ηθικά εμψυχώνοντας τους αθλητές μας σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Αφήσαμε για το τέλος, όλους τους χορηγούς – υποστηρικτές μας που στάθηκαν αρωγοί στο πλευρό της ομάδας μας. Χωρίς τη βοήθεια και την οικονομική τους συνεισφορά η μεγάλη προσπάθειά που καταβάλει ο σύλλογος μας για εδραίωση στις εθνικές κατηγορίες θα ήταν αδύνατη.

Συγκεκριμένα εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας στον μεγάλο μας χορηγό, την εταιρεία ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ Α.Ε. και προσωπικά τον κ. Χρήστο Παυλίδη, για την τεράστια συμβολή του στην πραγματοποίηση των στόχων μας.

Επίσης, την εταιρεία Megas Yeeros A.B.E.E. του φλωρινιώτη επιχειρηματία κ. Νικολάου Λούστα για την υπερπολίτιμη βοήθεια που παρέχει κάθε χρόνο στο τμήμα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε επίσης, τις εταιρείες – επιχειρήσεις METE A.E., EVOTRIS, Rivo Αll Day Café Bar, ΓΕΡ.ΠΑΛ. – Γεωργικά Μηχανήματα, Coffee Train, Φυσικοθεραπευτήρειο PhysioLife, Mikel Coffee Company Φλώρινας, Ο.Ν.Ε. Α.Β.Ε.Ε., STANDOX, ΜΠΕΛΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε., MyGAS ΟΥΛΙΑΡΗΣ, Believe coffee, HOTEL Lingos, STIHL ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΝΑΡΗ, Εστιατόριο ΤΕΡΨΗ, ΤΣΙΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Auto Service, Εστιατόριο ΣΤΑΥΡΟΣ, Βιβλιοπωλείο Η ΓΩΝΙΑ, ΒΙΟΦΛΩ, Αναψυκτικά Φλώρινας ΔΙΝΑΚΗ, Καθαριστήριο ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ, Ιχθυοπωλείο 8 ΜΠΟΦΟΡ, Μηλώσης Θωμάς – Είδη Υγιεινής, ΒΗΜΑ Φλώρινας & FlorinaPress, ΖΕΡΒΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Βαφές Αυτοκινήτων, Γραφείο Τελετών ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ Σουβλακερί, Ι.Ν. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ – Αίθουσα δεξιώσεων, Jumbo ΤΕΡΠΙΝΑΣ, ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΟΦΙΑ Ο.Ε., Λογιστικά ΗΛΙΑΔΗΣ, Βίτκας Άγγελος – Τεχνικό Γραφείο, Σερίδης Κ. Πέτρος – Λογιστικά, YAB Club, ALEX CLEAN, ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ UOMO και ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ Φλώρινας για την πολύ σημαντική τους βοήθεια.

Ευχαριστούμε τους ιατρούς Σβάρνα Θεόδωρο, Αλεξανδρίδη Γεώργιο και Μαζάρη Αγγελική για τη βοήθεια και την ανιδιοτελή τους προσφορά.

Τελειώνουμε τις ευχαριστίες μας με τις τοπικές αρχές της πόλης μας, τον ΔΗΜΟ Φλώρινας και την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Φλώρινας που στάθηκαν δίπλα μας κάθε φορά που τους χρειαστήκαμε.

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασίας με τον προπονητή Ντάγιο Γιάννη τον οποίο ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας, αναλαμβάνοντάς την σε μία δύσκολη αγωνιστικά περίοδο του πρωταθλήματος και βάζοντας στέρεες βάσεις για να πετύχει τους στόχους της. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις για τον προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα μας την νέα αγωνιστική περίοδο, τις ανανεώσεις παικτών από το φετινό ρόστερ και τις νέες μεταγραφικές προσθήκες.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ B.C.

Σχολιάστε

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Περισσότερα στη κατηγορία ΕΚΑΣΔΥΜ