Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΟΠΦ: Στην διοίκηση ο Γιάννης Σγουρός, μαζί με τη Ρένα Δούρου

Ο ΑΟΠΦ ανακήρυξε επίτιμα μέλη του τους πρώην Περιφερειάρχες, Ρένα Δούρου και Γιάννη Σγουρό, με τον δεύτερο να κλείνει το κεφάλαιο Μίλωνας, να ορίζεται εκπρόσωπος του Παλαιού Φαλήρου στην ΕΟΚ και να μπορεί έτσι να είναι και υποψήφιος για την προεδρία της Ομοσπονδίας

Ο ΑΟΠΦ αποφάσισε να ευχαριστήσει και να ανακηρύξει επίτιμα μέλη του τόσο την πρώην Περιφερειάρχη και νυν επικεφαλής της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, Ρένα Δούρου όσο και τον Γιάννη Σγουρό, επίσης πρώην Περιφερειάρχη και επικεφαλής της τρίτης κατά σειρά παράταξης.

Ο λόγος είναι πως τόσο ο Γιάννης Σγουρός όσο και η Ρένα Δούρου βοήθησαν τα μέγιστα για την ανέγερση του νέου δημοτικού κλειστού γυμναστηρίου που χρησιμοποιεί ο σύλλογος.

Το ενδιαφέρον όμως έγκειται στο γεγονς πως ο Γιάννης Σγουρός, που έχει δηλώσει πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ, αναλαμβάνει ρόλο στα διοικητικά του ΑΟΠΦ καθώς έπειτα από απόφαση του ΔΣ του συλλόγου θα είναι εκπρόσωπος του ΑΟΠΦ στην ΕΟΚ, στον δρόμο προς τις εκλογές.

Μάλιστα είναι αξιοσημείωτο πως ο νυν Πρόεδρος του ΑΟΠΦ θα είναι αναπληρωματικό μέλος πίσω από τον Γιάννη Σγουρό.

Ακόμη ένα σημείο που δείχνει πως ο Γιάννης Σγουρός κάνει ένα ολικό restart στο μπάσκετ, κλείνοντας έτσι το κεφάλαιο Μίλωνας, επιλέγοντας το γειτονικό σωματείο του ΑΟΠΦ .

Φυσική εξέλιξη θα έλεγε κανείς, αφού σε όλες τις μπασκετικές πιάτσες της Αθήνας, είναι γνωστό πως οι σχέσεις Μίλωνα και Σγουρού είναι το λιγότερο παγωμένες, με το πρόσφατο δημόσιο σχόλιο του τελευταίου για τις κινήσεις της διοίκησης του ιστορικού σωματείου να είναι ενδεικτικό.

Αναλυτικά τα πρακτικά του σχετικού ΔΣ:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚOΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

Πέμπτη 28/05/2020, ώρα  19.00

Οργανωτής  σύσκεψης              :   Διοικητικό  Συμβούλιο   Α.Ο.Π.Φ

Τόπος    σύσκεψης                      :  Δ.Α.Κ  Παλαιού Φαλήρου- Γραφεία Διοίκησης

Γραμματεία                                  :  Κατερίνα  Ορφανού

 ΠΑΡΟΝΤΕΣ  (8): Ν.ΔΕΤΣΗΣ, Δ. ΒΩΣΣΟΣ, Ο. ΔΕΙΜΕΖΗΣ , Κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, Κ. ΤΡΟΥΛΟΣ , Ι.ΣΙΓΑΛΑΣ, Β.ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ, Π. ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ.  ΑΠΟΝΤΕΣ  (1): Β. ΜΟΥΡΙΚΗΣ

 Θέματα    Ημερησίας    Διατάξεως

1ο Θέμα : ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ, πρώην περιφερειαρχών Αττικής, ΩΣ ΕΠΙΤΙΜΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ «ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ», ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ   ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ Δ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο.Π.Φ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΘΕΙ  ΠΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, ΘΕΜΕΛΙΩΘΗΚΕ ΕΠΙ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΘΗΚΕ ΕΠΙ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΒΟΛΛΕΫ, ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Ε.Ο.Κ) Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ,  ΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΟΠΦ.

Η εισήγηση του προέδρου Νίκου Δέτση, εγκρίθηκε ομόφωνα.

Ακριβές αντίγραφο από το βιβλίο πρακτικών Δ.Σ.

Π. Φάληρο, 28/5/2020

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  Ν. ΔΕΤΣΗΣ                                                                 Π. ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ

ΤΟ POST ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΛΩΝΑ

Από μόνο του το κείμενο του Δημήτρη Αποσκίτη γεμάτο αξιοπρέπεια, με συγκεκριμένο έργο, αγάπη για τους αθλητές και τον…

Δημοσιεύτηκε από Ιωάννης Σγουρός στις Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020

ΠΗΓΗ basketblog.gr

Σχολιάστε

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα στη κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ